Miért nem lehet régi objektíveket kapni apróhirdető / licites oldalakon?
Alig van 1-2 ajánlat, az is vagy m42-es vagy drága.
Külföldi piacokon állítom tömegével vannak...
Most vagy mindenki tartogatja, vagy használja, vagy nem is tudnak róla és csak porosodik a padláson?
Nikonhoz szeretnék régi manuális objektívet.
Én nem sok értelmeset látok a német piacokon sem sajnos.
Nekem K-bajonettes kell, de amit találok, vagy kicsi (300 vagy a felettit keresek), vagy csak oda van cseszeve a parba tok meg védő nélkül.:S
Egyébként abba nem gondoltál bele, hogy valószínűleg itthon sosem adtak el annyi Nikon cuccot, amiből értelmes mennyiségű használt cucc keletkezne?
(sőt, canont sem, tehát nem azt akarom mondani, hogy ott sokkal jobb a helyzet de például pár éve az index canon adok veszek, és nikon adok veszek topicja között kb 10x volt a különbség, a többi apróhirdetéses oldalon dettó, és még így is elmaradt a sokkal pörgősebb canon attól, amit az ebayen 2 perc alatt össze lehet kattogtatni. A magyar emberek jó része meg most a digit korszakban is váz+alap objektív párost vesz csak, mert többre nincs pénze, ebből nem lesz használt 70-300VR meg nikkor 400/2.8 pár év múlva sem.
Amúgy már rendeltem ebayről egy csomót, és eddig nem szívtam meg, szóval bátornak kell lenni :))
"Ebay-es eladókban nem bízok"
150 vásárlásnál járok, még sosem volt negatív tapasztalatom.
Egyszer nem jött meg valami, de ott a német császári posta keverte el, majd hazudozott hogy nem vettem át, majd 2 hónap alatt visszakerült, meg a pénz is hozzám.
Kínából is megjött az a pár dolog amit onnan rendeltem.
Eladóként viszont már volt negatív élményem, eladtam egy asztalt 1 euróért, és a menüben nem volt választás az anyagra csak fa műanyag illetve fém. A pzdorjára beállítottam a fát. A vevő mosolyogva elvitte, majd adott semlegeset, mert nem fa hanem pozdorja. Ez volt a leg negatívabb tapasztalat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!