Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Fényképezőgépek, kamerák » Ezek a régi tolózoom objektíve...

Ezek a régi tolózoom objektívek jók?

Figyelt kérdés
Kinéztem most egyet, jó áron adja az eladó, láttam tesztképet is, szép képe van, használata gondolom nem olyan nehéz, egy tekerővel megoldott a zoom is és a fókusz is, csak ha ki van lazulva akkor gond?
2015. okt. 1. 19:00
 1/2 anonim válasza:
Egy manuális retro teleobjektívvel nehéz belőni a fókuszt nagyobb blendénél, ezért ha gyors dolgokat szeretnél fotózni, akkor mindenképp kéne az autofókusz, de az áruk általában a minőségért cserébe nagyon jók.
2016. ápr. 17. 20:08
 2/2 A kérdező kommentje:

Hát kicsit késői válasz, azóta vettem egyet, de mint írtad is nem az igazi, bármilyen rekeszen elég nehéz volt fókuszálni hogy éles legyen, ezért tovább is adtam másnak, hátha neki elég lesz az a minőség, tesztképeket látott, azt mondta jó lesz. Nekem kevés volt. Kicsit csalódtam is mert elvileg ezek a régi üvegek még jobbak voltak (nem mind) mint a maiak.

Mindenesetre köszönöm a választ.

2016. ápr. 18. 05:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!