Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Fényképezőgépek, kamerák » DSLR gepnel, ha gyorsan mozgo...

DSLR gepnel, ha gyorsan mozgo temat fotozok, akkor milyen ertekeket kell megadni? Zarido, iso, rekesz, expozicio kompenzacio? Csak egy ket pelda kene hogy hogyan hangoljam ossze az ertekeket

Figyelt kérdés

2015. szept. 19. 15:24
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Na azért álljunk meg egy szóra, első válaszoló, ha jól sejtem évek óta itt van és türelemmel okítja ki az embereket a témában de van amikor már tényleg elszakad a cérna. Igen, tényleg utána kellene olvasni, de ha ez nem megy, mert pl nincs időd, akkor majd beletanulsz, saját károdon, hiszen a legtöbb képed kuka lesz, és sok-sok kép után rájössz, hogy mit is akarsz milyen beállításokkal. Rengeteg szakirodalom van ezekról angolul magyarul is, online fototanfolyamok, stb, én az itteni gyk-s fotósoktól rengeteget tanultam, kérdeztem, és igen, ők is hüének néztek először, de segítettek nagyon sokat és Kérdező, ők itt a Profik. Nagybetűvel. Tehát ha megkérdezel egy operaénekest, hogy el tudja-e énekelni a boci-boci tarkát, akkor lehet, hogy első adandó alkalommal el fogja neked nyomni, de ha megkérdezik 50x, lehet, hogy elfogy a türelme.

Sajnos nem tudtam elolvasni az összes választ, éreztem, hogy az első 3 válasz után azonnal írnom kell :D de tudom, hogy kb mik jöttek.

Ezúton is mély tisztelet a Mestereknek.

2015. szept. 20. 09:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!