Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Fényképezőgépek, kamerák » Nyíregyházán hol lehet képet...

Nyíregyházán hol lehet képet előhívatni?

Figyelt kérdés
Keresgéltem a neten, de konkrét helyet nem nagyon találtam. Az igaz, hogy a Media Marktban van egy automata és azzal rögtön lehet? Mert nekem rögtön kellene, nem az, hogy pár nap múlva bemennék érte. Vagy a Rossmannban? Ott is csak úgy vállalják, hogy pár nap múlva menjek érte? Sürgős lenne. Netes rendelés pedig nem nagyon jöhetne szóba, mert nincs itthon napközben senki, aki átvegye.

2015. szept. 11. 18:12
 1/1 anonim ***** válasza:
Digitális képet, vagy filmet? Bár tökmindegy, ahol van a posta, azon az úton feljebb van egy fotósbolt, Czékmann fotó a neve. Ott lehet, vagy a piros háznál az Éva fotó bent a dufartban, fent az emeleten.
2015. szept. 11. 18:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!