Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Fényképezőgépek, kamerák » Milyen minőségű a TESCO-ban...

Milyen minőségű a TESCO-ban kapható 14 ezer Ft-os akciókamera?

Figyelt kérdés

Igazából pontos típust se láttam rajta, akárhogy forgattam a dobozát, szal nyilván valami kínai koppintás, de hát végül is mi nem az ugye...

Külsőre amolyan SJ400 és GoPro keveréke a kinézete, sőt aki nem annyira ismeri őket, simán össze is keveri.

Valaki vett már ilyet? És milyen a tapasztalata?

Minőség, kezelhetőség, stb? Nem várok én se csodát 14 ezerért, de azért ennyiért akár lehet elfogadható minőségű is ...

2015. szept. 11. 15:29
 1/9 A kérdező kommentje:

na meg sztem a tesco esetében az árból kiindulni nem lehet. nemrég is eredeti hp patronokat vettem 220,- Ft-ért (!!!!), csak mert készletkisöprés volt és többet nem forgalmazzák (amúgy 6 ezres patronról van szó).

Úgyh én azóta az ár alapján nem ítélek, mert sokszor még magához a termékhez sincs köze, nemhogy annak minőségéhez, ha tescoról van szó :)

2015. szept. 11. 15:31
 2/9 anonim ***** válasza:
49%

Ugyan teszkóba nem járok, és azt sem tudom, az eldobható okostelefonok korában miről szól az akciókamera, de ez csak azért van, mert ha valami elektronikus kütyü kell, töredék áron az aliexpressről hozatom kínából.

Ha kipróbálod, nem mész többé teszkóba.

2015. szept. 11. 17:42
 3/9 A kérdező kommentje:

hát oké, csak ez a kínai rendelés elég necces dolog sztem. aztán vagy megérkezik vagy nem, na meg a vám és társai, szal ... nekem nem bejövős.

az okostelók korában szted nem kéne? ne viccelj, egyetlen okosteló kamerája se lesz soha olyan szintű objektívvel és szenzoral szerelve, mint egy akár silányabb minőségű kameráé. szal hidd el, két külön dologról beszélünk, nagyon eltérő jellemzőkkel.

2015. szept. 11. 18:00
 4/9 anonim ***** válasza:

azért összeszedhetnéd magadat egyszer az életben, hogy megpróbáld, mit kapsz Kínából.

Nem csalódnál.

2015. szept. 11. 18:17
 5/9 A kérdező kommentje:

nem a minőséggel van a bajom, hiszen manapság mi az ami nem Kínában készül ... tehát nem ez a gond, csak sztem túl nagy macera. meg hát nézd, azért nekem megnyugtatóbb h a kezembe vehetem, kipróbálhatom, megnézhetem, és tuti tudom, mit veszek meg, de ha megrendelem, sztem érhetnek meglepetések.

na sebaj, hát ha neked eddig szerencséd volt, akkor oké, de sztem én nem mernék bele vágni. és a vámmal mit csinálsz egyébként, ha nagyobb értékről van szó?

2015. szept. 11. 19:07
 6/9 anonim ***** válasza:
49%

Rengeteg előítélettel, és reklámokból szerzett butasággal indulsz neki a kérdésnek.

Ha nem beszélsz, és nem is akarsz érteni nyelveket, ha nem értesz mást, mint a magyar buta kommerszet, akkor megmaradsz olyannak, ami.

14 ezerér nem rossza ajánlat az a teszkós szar.

2015. szept. 11. 19:52
 7/9 A kérdező kommentje:
én nem tudom, hogyan érted ki ezt abból, amit írtam, de nagyon nem ezt írtam ...
2015. szept. 11. 21:17
 8/9 anonim ***** válasza:

Nézd, nyilván a tesco kifizeti a kameráért az áfát, a vámot, miegymást, még haszna is van rajta, tehát ez egy max 20$-os akció kamera... ennyi pénzért sok jóra nem számítanék.

Persze, be lehet próbálni, de ne 14k még egy SJ4k-nak is kb a fele, és csodák ritkán vannak a világban

2015. szept. 13. 19:25
 9/9 A kérdező kommentje:

rosszul tudtam, csak 11 ezer Ft :)

hát amíg nem próbálom nem tudom, de végül is egy próbát megér ennyiért. max lesz belőle autós kamera, ha nagyon vacak.

2015. szept. 13. 20:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!