Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Fényképezőgépek, kamerák » Melyik a legjobb fényképezőgép...

Melyik a legjobb fényképezőgépeket és kiegészítőket árusító üzlet? Online bolttal, lehetőleg.

Figyelt kérdés
Eddig az Extreme Digitalban vettem ezt-azt a gépemhez, de az ilyen mindenféle bolt és nem mindég volt olyan cucc amit akartam.

2015. szept. 1. 15:48
 1/4 anonim ***** válasza:
én is ott vásárolok ezt azt a fényképezőhöz, eddig még nem volt velük bajom.
2015. szept. 1. 15:54
 2/4 A kérdező kommentje:

Igazából én sem panaszkodom.

Elhagytam a lencsevédő sapkát és újat kellett vegyek, annyi hogy nem canon sapkát kaptam, csak ilyen random másikat, ami kicsit máshogy záródik, mint az eredeti, de nem nagy gond.

Akkor lehet, hogy ők maradnak a törzshelyem továbbra is :D.

Köszi a választ.

2015. szept. 1. 15:56
 3/4 anonim ***** válasza:

Az érthető, hogy nincs mindenük készleten, mivel van, amiből évente egyet vesz valaki, nem éri meg nekik egy évig tárolni - főleg, ha aztán jön belőle egy újabb és már az az egy ember is inkább az újat venné meg, nem a régebbit. Vevőként ez nem kellemes, de a kereskedelem ettől még így működik sajnos. A legtöbb dolgot rendelésre be lehet szerezni.

Az is érthető, hogy sajnos rendelésre sem tart minden bolt mindenféle terméket. A boltok általában néhány márkaképviselettel, vagy importőrrel szerződnek, azt tartják, amit ők árulnak. Emiatt előfordul, hogy bizonyos termékekből csak egy-két fajtát tartanak, másik alternatívát nem. Főleg, ha a tapasztalataik azt mutatják, hogy egy drágább változatot úgyse vesznek az emberek, akkor esélyes, hogy csak az olcsóbb helyettesítő terméket tartják.

Szerintem ez lehet az objektívsapkával is, amit írsz. A nem gyári sapka olcsóbb, a szabványos szűrőmenet miatt ugyanúgy működik, így nem látják értelmét, hogy a gyárit is tartsák.

Ha mégis ragaszkodsz hozzá, hogy gyári objektívsapkád legyen, akkor szerintem biztos találsz olyan boltot, ahol legalább megrendelésre szereznek neked.

2015. szept. 2. 07:57
 4/4 anonim ***** válasza:

edigital.hu

220volt.hu

tripont.hu

camerakft.hu

fotoplus.hu

fotomraz.hu

optiform.hu

digitcam.hu

2015. szept. 2. 08:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!