Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Fényképezőgépek, kamerák » Miért van ez az apróhirdető...

Miért van ez az apróhirdető oldalakon?

Figyelt kérdés

Mindenki darabonként adja el a dslr kit-et, szinte sosem egyben. Azt hiszi mindenki hogy majd a régi vázakat meg a kitobjektívet irreális áron majd mindenki megveszi?...

Nikon használt többéves kitobik 20-30e Ft-ért, eszem megáll. Az még érthető hogy a vázat külön eladja normál áron, de akkor már csapja hozzá az obit, egyebeket és adja 10-15-ért drágábban de ne 30e-ért a kitobit külön, drágább mint a váz, röhej.

2015. aug. 4. 19:45
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
Azon kívül, hogy kipuffogtad magad, és megválaszoltad a saját kérdésed, hogy több pénzt remélnek tőle miért írtad ki a kérdést?
2015. aug. 4. 19:57
 2/19 anonim ***** válasza:

Alapeset: minden áru annyit ér, amennyit megadnak érte.

Nyugodt lehetsz, ha nem menne el annyiért, amennyit kérnek érte (némi alku után), akkor lejjebb vinné az árat, nyilván nem akar rajta évekig üldögélni.

Eladni akar!

De Neked jogod van nem megvenni! A pénz ekkor a Te zsebedben van!

2015. aug. 4. 19:59
 3/19 A kérdező kommentje:
Igen csakhogy ha venni akar az ember akkor nem ennyiért akarja.
2015. aug. 4. 20:28
 4/19 anonim ***** válasza:

A vevő és az eladó sem annyinak gondolja sosem a termék árát, amennyiért reálisan el lehet adni :)

Ez a piac, az eladó valahol ugyanezen nyeszereg, hogy az ő alig használt cuccát senki nem akarja reális áron megvenni, üveggyöngyökért pedig nem adja oda...

2015. aug. 4. 20:29
 5/19 anonim ***** válasza:

Kérdező, jól értem, hogy te szeretnéd eldönteni, hogy én mennyiért áruljam a portékámat?

Mégis kinek képzeled magad?!

2015. aug. 4. 21:37
 6/19 A kérdező kommentje:
Annyiért adod amennyiért szeretnéd max nem fogják megvenni, nem csak én...
2015. aug. 5. 06:37
 7/19 anonim ***** válasza:
Teljesen felesleges apróhirdetéseket nézegetni, minden (nem csak a fényképezők) túl vannak árazva. Például mikor 90 000-ért árulja valaki a törött 10 éves manuálfókuszos obiját, mert régen 100 000-ért megvette. Olyat is látni, hogy egy könyv 2500 ft, a csávó aprón meg 2700 ft-ért árulja.
2015. aug. 5. 15:00
 8/19 anonim ***** válasza:

Én értem, mire gondol a kérdező. Hogy a kitobi alapból nem egy csúcs darab, ha el akarod adni, senki sem ad érte semmit, vagy meg sem veszik, de ha venni szeretnél egyet, akkor mindenki egy vagyonért árulja.

Nekem is volt, hogy el akartam adni egy belépő vázat, de obi nem volt hozzá. Gondoltam, veszek olcsón egy kitobit, mert úgy jobban elkelne. Na, ahogy én azt elképzeltem. Lassan többet kérnek egy sz@r kitobiért, mint amennyiért a vázat akartam adni.

2015. aug. 6. 09:06
 9/19 anonim ***** válasza:

Na akkor pár szóban elmagyarázom, hogyan működik a kapitalizmus.

Van a kereslet meg van a kínálat.

Ha egy termékből sok van eladó de nem kell a kutyának sem, akkor egyre alacsonyabb áron fogják kínálni az eladók.

Ha viszont véges számú eladó termék van, de mindenki azt akarja megvenni, akkor értelemszerűen megugrik az ára. Logikus, nem?

És ne féltsétek az eladókat, azért kínálják olyan áron a terméket, amilyenen, mert így is lesz rá vevő. Márpedig ha elmegy drágán, miért adnák olcsóbban?

2015. aug. 6. 13:02
 10/19 A kérdező kommentje:
Anno egy canon 18-55 első generációs af motoros kitobit 9000-ért tudtam eladni, egy elcsúszott redőnyös analóg vázzal. Úgy megvették. De mikor egy Nikon 18-55 kitobjektív 30e ft akkor azért elgondolkodok, a váz meg 20-25e Ft. Na mindegy túltárgyaltam. Ezért jó a 220volt, ott mindig tesznek fel jó cuccokat és nem elvetemült áron.
2015. aug. 6. 13:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!