Melyik kép tetszik jobban nektek a kettő közül?

Figyelt kérdés

[link]

Nem tudom eldönteni.

Egyébként ha valakit esetleg érdekelne azt próbáltam kihangsúlyozni ahogy az élő természet körülveszi az álltalunk épített modern világot. Nem kell szarozni, tudom hogy nem lett túl jó, de ez van.

2015. aug. 2. 22:21
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
ahol a fű is színes nekem jobban tetszik.
2015. aug. 3. 02:51
 12/15 anonim ***** válasza:
Mindenképp a második. Ez a fekete-fehérben valami színes szörnyen elavult, giccses effekt.
2015. aug. 3. 09:58
 13/15 anonim ***** válasza:
Nekem egyik sem tetszik :D
2015. aug. 3. 12:04
 14/15 anonim ***** válasza:

Alapvetően egyik sem tetszik, ez a szelektív színtelenítés annyira kétezres évek-fíling. Nagyon elavult, giccses, nagyon nem jön be.

Az első kép ezen kívül rettentően életlen, nem tudom, ez szándékos-e vagy csak így sikerült, de emiatt azt nevezném rosszabbnak.

2015. aug. 3. 14:10
 15/15 anonim válasza:
Szia gondolom a 2. kép utóeditálással készült mert tudomásom szerint szűrővel ez nem megoldható, szóval szerintem az 1. jobb, mert jobban szeretem a nem editált képeket.
2015. aug. 10. 19:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!