Manfrotto Veloce III fotós hátizsák, valaki emlékszik az árára?
Figyelt kérdés
Lassan egy éve vettem egy ilyen hátizsákot, de nem vált be nekem ezért nem sokat használtam, most pedig el szeretném adni. A baj az, hogy már nem gyártják és nem is lehet kapni, tehát nem tudom megnézni az árát én pedig nem emlékszem.
És a másik kérdés: ha az eredeti árnak a felén adom el, akkor az reális? (semmi baja, pont olyan mint amikor vettem)
2015. júl. 10. 08:45
1/2 anonim válasza:
Szia!
A félár az jó ár érte, mert volt egy olyan időszak árukereső szerint amikor 11.500 forintért lehetett kapni, és ez pont 1 hónappal ezelőtt volt. Próbáld meg először a 13 ezret érte, de szerintem a 10.000 lesz a nyerő.
2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm! :)
2015. júl. 11. 11:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!