Hol lehet eladni fényképezőgépet?
Figyelt kérdés
Interneten próbáltam már eladni egy nikon márkájú fényképezőgépemet de sajnos nem kelt el, ezért arra gondoltam, hogy olyan boltot keresek ahol felvásárolják ezeket a dolgokat szóval a kérdés, hogy ilyen boltot tudtok-e?2015. jún. 28. 09:23
1/9 anonim válasza:
pl Hardverapró, perverzeknek a Jófogás, vagy Vatera is. Ha forgalmas aprókra teszed ki és sokáig nem viszik el, akkor magas az ár.
2/9 anonim válasza:
Hardverapró talán a legmegbízhatóbb.
3/9 anonim válasza:
Boltban a reális ár felét kapod érte maximum, már ha megveszik egyáltalán. valamiből nekik is élni kell.
Milyen gépet, mennyiért próbáltál eladni?
4/9 ThodEE GoD válasza:
Én Prohardveren és a fészbukon árulom :)
5/9 anonim válasza:
#4 már lassan másfél hónapja árulod xd
6/9 ThodEE GoD válasza:
Ráérek eladni, ha nem lesz gazdája akkor oda adom Öcsémnek, biztos lecserélné már a D3000-ret. Különben jelentkeztek érte többen is de nem fogok 20k-t elengedni belőle...
7/9 ThodEE GoD válasza:
Megkerestem a feladás dátumát és még ennek a hónapnak az elején tettem fel: 2015-06-11 16:47
Szóval még 1 hónapja sincs ;)
De legalább nem 110k ért árulom csak a vázat mint legutóbb a FAV fórumon xxD
8/9 anonim válasza:
jogofásra csak akkor ha mazoista vagy...
9/9 A kérdező kommentje:
köszi mindenkinek :) amúgy nikon coolpix L840-es a gép és azt hiszem 35 000-ért tettem fel először.
2015. jún. 29. 13:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!