Szerintetek 16 évesen későn van elkezdeni a hobbifotózást? Én úgy gondolom hogy még 3-4 év amíg még tanulok és attól félek hogy a munka mellett nem menne. Menne ez a fotózás és videózás munka mellett?
Figyelt kérdés
2015. jún. 28. 08:38
1/9 anonim válasza:
A kérdés, hogy szerinted valójában mit jelent a "hobbifotózás" kifejezés. Mert a hobbit az ember úgy űzi, ahogy az neki tetszik.
2/9 anonim válasza:
Először hobbitfotózást olvastam, és nem értettem, hol akarsz hobbitot fotózni, illetve nem veszélyes-e az 16 évesen.
Aztán látom, hogy hobbifotózás, és most nem értem, hogy miért lenne késő 16 évesen elkezdeni egy hobbit. Van még úgy 60 éved megtanulni.
3/9 anonim válasza:
Én kb. húsz voltam mikor elkezdtem és mára az életemmé, a munkámmá, a hivatásommá vált. Ha nem akarod, hogy nálad is így legyen akkor szerintem bármikor elkezdheted. A hobbifotózás lényege, hogy élvezd amit csinálsz, hogy téged szórakoztasson a dolog, így bármikor elkezdheted.
4/9 A kérdező kommentje:
Értem köszönöm a válaszokat és a segítséget! Én csak attól félek hogy a munka mellett nem fogyom tudni csinálni mert nem lesz szabadidőm vagy ilyesmi.
2015. jún. 28. 10:18
5/9 anonim válasza:
16-évesen szexelni kell elkezdeni :D
Amúgy ezt sosem késő, főleg, hogy ha csak hobbi. Hobbi mindig kell. Először olvasgass a témában oldalak, könyvek, újságok, videók stb.. Aztán kezd el őket utánozni, hogy megtanuld a technikákat. Utána kiélheted magad.
Fontos egyébként a képszerkesztő szoftverek kezelésének a megtanulása is.
6/9 A kérdező kommentje:
Értem köszönöm! Csak azt a dolgot nem értem hogy miért mondja mindenki hogy 16 évesen sexelni kell elkezdeni... Szerintem mindenki akkor kezdi amikor akarja!
2015. jún. 28. 13:36
8/9 anonim válasza:
16 évesen még semmilyen hobbit nem késő elkezdeni. a hobbi lényege, hogy örömöd leld benne. időt meg annyit szánsz rá, amennyit tudsz/akarsz, ez is része a hobbinak. inkább csak csináld, ne törd a fejed ilyesmiken.
9/9 A kérdező kommentje:
Rendben köszi a bíztatást! :D
2015. jún. 29. 18:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!