Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Fényképezőgépek, kamerák » Hogyan készíthetek filmeket...

Hogyan készíthetek filmeket csak gyakorlás céljából?

Figyelt kérdés
Van egy alap felszerelésem, többször is nyertem filmes versenyeket, és szeretnék ezzel foglalkozni. Csak referencia szerzés céljából szeretnék videózni vagy fotózni, mit kellene tennem? Hol tudom hirdetni magam?

2015. jún. 21. 21:46
 1/2 anonim ***** válasza:
Youtube pl, meg ugye az interneten, weboldal formájában. Amennyiben szükséged lenne egyre írj privátot :)
2015. jún. 22. 08:21
 2/2 anonim ***** válasza:

Szerintem tisztázd magadban, hogy mit is akarsz elérni, mert a kérdésedből nem világos, hogy ezzel tisztában vagy-e.

Ha csak gyakorolni akarsz, akkor miért kéne hirdetned magad? A filmhez nem reklám kell, hanem kamera, téma, ötlet, szaktudás. Azt mondod, hogy felszerelésed van. Ha szakmai versenyeket nyertél, akkor nyilván meg van a szaktudásod is. Keress témát és gyakorlsáként készíts magadnak filmeket, amik később referenciának is jók. Ehhez nem kell hirdetés.

Ha megélni akarsz a filmezésből, akkor meg ne gyakorolni akarj, hanem megbízókat találni. Viszont ehhez sem (csak) hirdetés kell, hanem üzleti terv, stratégia, meg persze a szaktudás ugyanúgy és a referenciák sem ártanak, amiket pl. a már leírt módon tudsz összehozni. Ha üzletet akarsz felépíteni a filmezésre, akkor inkább ne is akard azt hirdetni, hogy csak gyakorlásként akarsz filmezni.

2015. jún. 24. 10:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!