Mi a véleményetek az alábbi objektívről?
Szeretnék vásárolni egy objektívet sportfotózáshoz, és gondoltam hogy ez jó választás lenne: Canon EF 70-200mm f/4L USM
Mi a véleményetek róla?
Attól függ, milyen sport. Focihoz csak a kapu közelében elég, oda kell a 300 mm vagy még több. Teremsportokhoz jó, ha a váz bírja a magas ISO-t, mert az f4 nem számít fényerősnek. Rally, kerékpár teljesen ok, vízilabdához is elég lehet a pálya mellől.
Viszont ennyi pénzből nem kapsz semmit, ami jobb lenne. Hiába a 70-200 II és a 100-400 II az "ajánlott".
Forma 1-et sosem fotóztam, nem tudom, milyen közel lehet menni a pályához. Az objektív AF sebessége biztos nem lesz szűk keresztmetszet, de ha nincs valami jobb vázad (egy vagy kétjegyű), akkor lehetőleg csak a középső AF pontot használd.
Hogy a 200 mm elég-e, nem tudom. Egy tribünön ülve, 100 méterre az autóktól gyanús, hogy nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!