Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Fényképezőgépek, kamerák » Mitől lehet, hogy megszakítja...

Mitől lehet, hogy megszakítja a rögzítést?

Figyelt kérdés
Nikon D3200-ban van egy Sandisk SDXC 64GB kártya, ha esetleg videót akarnék felvenni megszakítja egy idő után a rögzítést (ki is írja), de ha hosszabb ideig használom a gépet akkor meg néha megfagy és kikapcsolás után is világít a zöld kártya-visszajelző

2015. jún. 10. 17:52
 1/5 anonim ***** válasza:
SD vagy micro SD? Formáztad a kártyát a fényképezőben? Más eszközzel működik a kártya? PC-ről, kártyaolvasóval tele tudod írni és vissza tudod olvasni a fájlokat?
2015. jún. 10. 18:06
 2/5 anonim ***** válasza:
Lassú a kártya szerintem. Mekkora az írási sebessége?
2015. jún. 10. 19:14
 3/5 A kérdező kommentje:

Ez egy SD méretű SDXC kártya.Igen formáztam, (így elvileg DCF fájlrendszer) Igen PC-n kártyaolvasóval megy rendesen.

SanDisk Extreme 45 MB/s

2015. jún. 11. 09:35
 4/5 A kérdező kommentje:
Arra gondoltam még mi lenne ha exFat-ra formáznám (csak az gondolom nem jó fénykép szempontjából az EXIF adatok miatt)
2015. jún. 11. 09:37
 5/5 gergoap ***** válasza:
Gyári adat szerint 20 percet lehet vele rögzíteni, mert nagyon felmelegszik a szenzor. Lehet a tied jobban melegszik valamiért, így automatikusan megszakítja a felvételt.
2015. jún. 12. 22:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!