Nikon D5200 vagy Canon Eos 650D?
Figyelt kérdés
Bridge gépről váltanák dslr-re és ez a két gép között vacillálok.Ti melyiket ajánljátok? melyik használható tovább(tovább szolgálja ki az igényeket)?2015. jún. 4. 13:48
1/4 anonim válasza:
Ez egyiknél sem garantál, hogy tizenévig bírja majd. Lehet hogy 1-2 ezer exponál előjön valami az egyiknél, de lehet a másiknál is előjönne. Na akkor melyik a jobb? Ilyenre nem lehet alapozni.
Mik az igények? A másik kérdés ez.
2/4 anonim válasza:
Magánvélemény de én is d5200-at venném, bár magasabb iso-n borzasztó zajosak a képei. ha meg nagyon fontos a videózás akkor a canont venném.
Amúgy meg Pentaxot vennék, azért nézd meg azokat a gépeket is.
3/4 A kérdező kommentje:
Főleg természet és tárgyfotózasra hasznalnám .
a tartósságot úgy ertettem hogy 'profibb' azaz tovább szolgalhatja a fejlődest/növekvő igenyeket. Pentax?mit ajanlanál közülük?
2015. jún. 5. 08:15
4/4 anonim válasza:
Pl. a pentax k-50 130 000 a váz és megeszi reggelire a d5200-at nézz utána interneten. Nekem is ez van és imádom. Tényleg cseppálló, esőben is lehet vele fotózni, porálló is, ejtettem már bele homokba. Ha ezt veszed marad pénzed egy jobb obira, szerintem az objektív fontosabb. Viszont videózásra teljesen alkalmatlan. Nikon, Canonból is inkább vedd az olcsóbbat hogy maradjon pénzed jobb obira, egy állványra meg önkioldóra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!