Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Fényképezőgépek, kamerák » Ez egy jó gép az árához képest?

Ez egy jó gép az árához képest?

Figyelt kérdés

Nem kell drága kép, tényleg csak hétköznapi használatra!

[link]

2015. jún. 3. 20:09
 1/8 anonim ***** válasza:
Árához képest ebben a kategóriában mind jó, egyedül a Fuji és a noname (Easypix, genius, meg ezek) amiket kerülni kell inkább. Szóval 20e-ért mindegy mit veszel, nincs különbség.
2015. jún. 3. 20:11
 2/8 A kérdező kommentje:
De akkor a célnak megfelel nem?
2015. jún. 3. 20:11
 3/8 anonim ***** válasza:

Ez szubjektív, kinek mi a cél és mi a megfelelő minőség.

Nekem nem kéne, mert nekem több, jóval több... az igényem egy fényképezővel szemben. De ha csak gyorsan lekapni ezt-azt megfelelő lehet ilyen áron.

2015. jún. 4. 08:00
 4/8 anonim ***** válasza:
A mai, újabb telefonok már leverik minőségben az ilyen alsó kategóriás kis micsodákat. Kíváncsi vagyok meddig kaphatók még ilyen minimál gépek.
2015. jún. 4. 09:12
 5/8 A kérdező kommentje:
Nem tudom... a 9 éve (!) vett Olympus gépünk tökéletes képeket csinál még mindig. A telefonos képek a nyomába se érnek. Szerintem ez az olcsóbb Nikon is tud annyit. Nekem csak egy évben 1-2-3 alkalommal kell, családi eseményeken stb. Nem művészkedni akarok, és nem vagyok fotós sem.
2015. jún. 4. 19:25
 6/8 anonim ***** válasza:
Ha jó képeket készít akkor meg minek újat venni? Amit venni akarsz ilyen árban, azok nem fognak tudni olyat nyújtani mint a régiek.
2015. jún. 4. 19:36
 7/8 A kérdező kommentje:

Azért mert eszi az elemet, valamint túl drága a bővítése, mert csak egy 256 Mb-os XD card van benne. Na most 7 ezer lenne bele a 2 gigás kártya. Ilyen régi gépre nem fogok ennyit költeni.

Én nem értek annyira hozzá, de a régi 4 Mpixeles, ez a Nikon meg 20 azt hiszem.

2015. jún. 5. 19:30
 8/8 anonim ***** válasza:

Én mégis inkább ezeket venném (de mégsem veszem, mert nekem ezek kevesek): [link]

vagy ezt:

[link]

2015. jún. 5. 20:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!