Zaportivadar kérdése:
Miért hagyott ki egy nagy részletet a biztonsági kamera?
Figyelt kérdés
Azt szeretném tudni, hogy mitől hagyhat ki részletet egy kamera. Elloptak valamit egy bolt elől, aminek az eltulajdonítása nem 3 másodperc és a kamera az egészet átugrotta, tehát nem fekete kép van, nem tartottak elé semmit, hanem nem vett abban az időben. Ezt mivel tehették meg? Gondolom nem EMP-vel...2015. máj. 20. 11:35
2/10 A kérdező kommentje:
Elvileg két főnök a lakásan tudja visszanézni, de attól a rendszer még lehet a boltban. Nem tudom. Nem gondolnám, hogy a boltvezetők kikapcsolják, akkor inkább egy eladó.
2015. máj. 20. 12:19
3/10 savanyújóska válasza:
Miért ne kapcsolná ki a boltvezető? Pont őrá gyanakodnak a legkevésbé, ő éri el a legkönnyebben... Mindenesetre jó eséllyel belső ember, ha IP-kamera, akkor feltörhető kintről, is, de annak meg szinte semmi értelme, hacsak nem különösen nagy értéket vittek el. (Én pl. 600000 forintért inkább keresnék más megoldást, vagy vinnék máshonnan.)
4/10 A kérdező kommentje:
nincs olyan mód rá, hogy valami kábel babrálással, mágnessel, mittudomén.. Csak ami kizárná, hogy valamelyik érintett benne lenne?
2015. máj. 20. 13:19
5/10 A kérdező kommentje:
Leszámítva persze a hekkelést, meg az ilyeneket. pláne, hogy egy bicikliről van szó.. Még az is túlzásnak tűnik, hogy megkentek volna valakit a boltban, hiszen akkor mennyiért követne el bűncselekményt valaki? 2000 forintért? nagy cucc, vehet sört a haverjainak egyszer... A bicikli gondolom olyan 20-nál többet nem érhetett.
2015. máj. 20. 13:21
6/10 Tengor válasza:
Lehet biciklit venni súlyos 100 ezrekért is.
Lehet kábel babrálás is. Ki kell húzni a rögzítőt a konnektorból és nincs rögzítés.
Szerintem nem ez a megfelelő fórum és nem te vagy a megfelelő ember, aki ezután nyomozzon.
7/10 A kérdező kommentje:
Szerintem ez megfelelő arra hogy megkérdezzem, ha érdekel :D
2015. máj. 20. 14:05
8/10 anonim válasza:
A tolvaj és a kamerarendszer kezelője összedolgoztak. Mindig a legegyszerűbb megoldást kell keresni.
9/10 Vortrex válasza:
Ez nem egy ismeretlen hiba, gyengébb minőségű biztonsági kameráknál előfordul, hogy az egymást követő felvételek között 3-5 perc is kiesik. Szerintem ha átnézel több felvételt, fogsz még kihagyásokat találni
10/10 A kérdező kommentje:
Hát én átnézni nem tudom, de mindenesetre majd odafigyelek rá vásárláskor.
2015. máj. 21. 15:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!