SOS! Debrecenben hol van fényképezőgép szerviz?

Figyelt kérdés
Google-n néztem, és csak a Tenno Foto -t találtam de ott nem nagyon írnak konkrétumot, hogy javítanak-e. Aki jártas Debrecenben és tud ilyen szaküzletet, kérem segítsen, illetve, hogy Debrecenen belül hol található. Előre is köszönöm!

#Debrecen #fényképezőszerviz
2015. máj. 19. 20:24
1 2
 11/17 sipeky válasza:
Az a gond,hogy én külföldről hozattam be a gépet,Hollandiából és már lejárt a garanciája. Mindenesetre megpróbálkozom én a Bp-i szervizzel... Arra nem emlékszel,hogy melyik szerviz volt ez? Én találtam egyet a 13. kerületben Pannónia utcában. Lehet,hogy ugyanez volt,ahova te is küldted/vitted? Köszönöm. Üdv.
2016. jún. 2. 20:05
 12/17 A kérdező kommentje:

Fotó Paradicsom Kft. 1148. Bp. Nagy Lajos Kir. útja 20.

Viszont ha nincs már garanciája akkor kétlem, hogy ingyen javítanák. Telefonon kell utána érdeklődni. Van weboldaluk: [link]

2016. jún. 7. 01:32
 13/17 sipeky válasza:
Nagyon köszönöm az információt. Azthiszem én is ide fogom eljuttatni a gépemet. Hát,ha nem is ingyen javítják,de legalább remélem jó lesz,mert amúgy meg nagyon jó kis szerkezet. Kár lenne érte,ha csak ki lenne dobva. Egy próbát megért :) Köszi szépen. Üdv.
2016. jún. 16. 10:12
 14/17 A kérdező kommentje:
Valóban szuper kis gépecske. Igazán nincs mit. Remélem megoldódik a probléma. :)
2016. jún. 25. 00:39
 15/17 sipeky válasza:
Megoldódott a probléma. A fotó paradicsomban,megjavították ingyen, annak ellenére,hogy már nem volt garanciás. Valószínűleg szériahiba lehetett. :-)
2016. aug. 12. 23:37
 16/17 A kérdező kommentje:
Sajnos a miénk ismét elromlott. :/
2017. márc. 13. 13:23
 17/17 A kérdező kommentje:
A Te géped azóta is hibátlanul működik?
2017. nov. 19. 00:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!