Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Fényképezőgépek, kamerák » Szerintetek megérné egy Gopro...

Szerintetek megérné egy Gopro Hero újonnan 40ezerért?

Figyelt kérdés

szeretnék egy akciókamerát, nagyon tetszik a nagy látószöge, találtam 40ezerért garanciával. Megérné ennyiért ez a gopro? Mennyivel butább egy hero3-nál minőségbe stb.? Vagy érdemesebb lenne egy hero3-ra gyűjteni?

Légyszi részletesen! Megy a zöld kéz :)!A válaszokat előre is köszönöm :)!

2015. máj. 12. 20:31
 1/5 A kérdező kommentje:
ja és minden gopro tartozékkal használható?(tudom, hogy drónra nem)
2015. máj. 12. 20:41
 2/5 anonim ***** válasza:
Egy Hero 3-mal jobban járnál. Hogy használható-e minden kiegészítővel, nem tudom, mindenesetre nem lehet kiszedni a tokból.
2015. máj. 12. 23:08
 3/5 A kérdező kommentje:
Igen ezt tudom, ezért is írtam, hogy pl drónra nem, de a legtöbb kieg.-et a tokra kell rögzíteni csavarral, azokhoz meg jó, igazából azt hiányolom csak, hogy nincs wifi, szal nem tudom, hogy mit is veszek fel. De biztos nem olyan gáz az, mert vízben pl úgy sem fogom telóval nézegetni xd. De mégis csak ettől parázok, mert amúgy láttam videóba, tényleg jó a képminősége.
2015. máj. 13. 05:34
 4/5 PS MASTER válasza:
Szerintem vedd meg a Hero-t én is nemrég vettem és nagyon jó!
2015. jún. 5. 23:12
 5/5 A kérdező kommentje:
köszi :) tényleg nagyon jó! :D! Vegyétek bátran!
2015. aug. 31. 12:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!