éjjellátós kamera?

Figyelt kérdés
Ha elmennék egy használtas boltba és lehet venni videókamerákat, és éjjellátósat kérnék, akkor honnan tudom hogy éjjellátós vagy nem? oké lehet hogy ki van írva, de én tavaly bementem egy használtasba, és mondtam a palinak hogy egy éjjellátós kamera érdekelne...egy cetli volt mindegyik kamerán, az pedig csak az ára volt...ránézett a lencsékre, és megmondta hogy melyik éjjellátós....ezt így tényleg meg lehet nézni? ja meg a másik kérdésem az lenne, hogy van olyan kazetta ami újra használható? mármint felveszel, letörlöd és újra felveszel?
2015. máj. 6. 13:40
 1/3 Tengor ***** válasza:

A kamerák érzékelik az infravörös fényt, ha nincs a lencséjükön külön szűrő. Ahhoz, hogy éjszaka lásson, ahhoz kell egy infra fényforrás is. Ez vagy benne van, vagy nincs.

Ha biztosra akarsz menni, akkor megnézed mi a felhozatal, felírod a pontos típusokat és otthon megnézed, hogy mit tud a kamera valójában.

A kazetták mind újra írhatóak. Egy idő után persze romlik a minőségük.

2015. máj. 6. 13:52
 2/3 Trafó1 ***** válasza:

A kazetták többsége törölhető és újra felvehetsz rá.

Minden kamera képes lenne éjjelétásra ha nem lenne benne szűrő, általában rossz minőségű esti felvételeket lehet velük csinálni, az igazi éjjellátó távcsövek és kamerák viszont elég húzós árúak.

2015. máj. 6. 13:54
 3/3 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat :)
2015. máj. 6. 13:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!