Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Fényképezőgépek, kamerák » 4K 30fps vagy 4K 15fps+kijelző?

4K 30fps vagy 4K 15fps+kijelző?

Figyelt kérdés
és miért ?
2015. máj. 1. 16:07
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
Igen, ismerős érzés! :D Ez esetben viszont inkább SJ4000-et vennék. Nem sokkal rosszabb, viszont ha mégsem tetszik, akkor nem basztál el annyi pénzt! :D
2015. máj. 3. 19:27
 12/21 A kérdező kommentje:
Igen. Igazad van. Maximum kocsiba fogom használni (ha meg lesz a jogsim :D), meg egy-két alkalomkor, meg képeket csinálok vele, mert tetszik hogy nagylátószögű a kép is. Este is egész jól látszik, van kijelzője, és van wifis változatban is. Nem is tudom mit csináljak...vélemény ?
2015. máj. 3. 20:22
 13/21 anonim ***** válasza:

Mivel mit csinálj? A kamerával? Hát amit akarsz! :D

Mondjuk fényképezésre annyira nem ajánlom, leginkább a fixfókuszos, hordótorzítású, nagylátószögű optikája miatt. Persze lehet vele fényképezni, de elsősorban nem erre találták ki.

2015. máj. 3. 22:40
 14/21 A kérdező kommentje:

nem teee :D félreértelmezted :D

Mit csináljak szerinted ? megvegyem vagy mégsem ?

azért kérdezem a véleményed..mert mind mondtam hogy nem sok mindenre tudnám használni, csak majd kocsiba, meg egy-egy alkalomadtán... Ja és az SJ4000 mikrofonja picikét másabb minőségű mint a GoPro-é.

2015. máj. 3. 23:01
 15/21 anonim ***** válasza:

Tényleg! :D

Rád bízom. Én, ha nem lenne konkrét célom vele, akkor inkább az olcsóbbat venném, mert ha végül kiderül, hogy mégsem olyan jó cucc, meg érdekes, mint amilyennek elsőre látszik, akkor nem fog annyira fájni a pénztárcád sem! :D

2015. máj. 4. 18:57
 16/21 A kérdező kommentje:

Hát elvagyok kicsit kenődve. Nincs döntésem az a baj.

Sok kacatot megvettem már amit nem nagyon használok, félek ezzel is így járok.

2015. máj. 4. 20:06
 17/21 anonim ***** válasza:
Akkor várj még vele! Spórolj, és ha netán találsz valamit, amire nagyobb szükséged lesz, vagy jobban tetszik, vagy akármi, meg tudod venni. :D
2015. máj. 5. 00:12
 18/21 A kérdező kommentje:
Az lenne a helyes megoldás. Csak valamiért mégis húz a szívem hozzá :D
2015. máj. 5. 07:32
 19/21 anonim ***** válasza:
Hát azt már te tudod! :) Dönts legjobb belátásod szerint! :)
2015. máj. 6. 20:05
 20/21 A kérdező kommentje:
Eldöntöttem. Veszek egy Hero4 Black-et meg hozzá egy kijelzőt. És annál jobb lehetőség/megoldás nincs. Köszi az eddigi válaszaidat!
2015. máj. 6. 20:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!