Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Fényképezőgépek, kamerák » Tudnátok ajánlani ilyen gépet?

Tudnátok ajánlani ilyen gépet?

Figyelt kérdés
Jó lenne, ha tudna raw formátumban képet tárolni, illetve nagy expozíció idős képeket szeretnék vele csinálni. Ha jól tudom vannak gépek, amire lehet tenni exponáló zsinórt és amíg nyomva tartod a gombot addig gyűjti a fényt. Valami ilyesmit szeretnék én is. Árban minél olcsóbb, annál jobb, de ahogy nézegettem a raw és az olcsó nem létezik együtt, szóval jó lenne akár a jpeg is. A felbontás meg jó lenne legalább valami 10 megapixel felett. Köszönöm előre is!
2015. ápr. 29. 10:47
 1/2 anonim ***** válasza:
A te igényeidnek a Samsung NX2000 vagy a Sony ILCE3000, Nikon 1 és a fölött (árban) felelne meg. Viszont mindkettőhöz külön venni kell remote control kábelt. Ennél olcsóbb ilyen feladatot ellátó gép nincsen. Legolcsóbb a Samsung ezen gépe.
2015. ápr. 29. 10:55
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm! A Sony elég jónak tűnik, viszont nem tudom lesz-e így belőle valami, főleg, hogy állvány is kéne hozzá.
2015. ápr. 30. 05:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!