Tükör nélküli (MILC) kategóriás fényképezőgépre lehet-e makro előtét tenni? Mint pl. bridge gépekre Raynox 250mm es makro előtét.
Figyelt kérdés
Úgy értem, hogy magára az objektívre pluszba volna-e makro előtét lencse, amit rá lehet tekerni? 14-42mm es objektívre és 14-140mm es objektívre?2015. ápr. 16. 12:39
1/2 anonim válasza:
Az objektívre rá van írva (meg a használati utasításban is szerepel), hogy van-e szűrőmenet az adott objektíven, és ha igen, mekkora.
Egyéb kérdés?
2/2 anonim válasza:
Nem olyan jók azok az előtétlencsék, én +10-est próbáltam bridge gépen de nem az igazi. Max. annyira jó, hogy nem kell annyira közel menni vele a témához. Pl. míg lencse nélkül 2cm-ről macrozol, addig lencsével már 10cm-től lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!