Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Fényképezőgépek, kamerák » Van tapasztalatotok az alzasho...

Van tapasztalatotok az alzashop.com webáruházról?

Figyelt kérdés

Egy Toshiba Camileo X-Sports kamerát szeretnék venni, viszont itt magyarországon csak a Media Marktban lehet kapni, elég drágán. Más országokban, szinte mindenhol 60.000 körül láttam viszont ez a webáruház házhoz szállít más országokba is. 100 euró fölött ingyen kiszállít szóval még azt is megúsznám.

Vásárolt már valaki itt? Megbízhatónak tűnik?

2015. ápr. 6. 12:57
 1/3 anonim ***** válasza:

Én eddig csak innen vásároltam. Igaz, én az eredeti alza.sk-ról, de az ugyan az, annyi különbséggel, hogy a .sk Szlovákiába szállít, a .com pedig európába azt hiszem.

Eddig minden tekintetben megbízhatónak bizonyultak.

3. napon mindig megkaptam az árut, soha nem volt a terméken egy karc sem. Garanciáztatásra még soha nem került sor, minden termékük kiválóan működik, a mai napig. A számítógépet, amiről írok, azt is tőlük rendeltem.

2015. ápr. 6. 18:40
 2/3 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszod!

Ha itthonra rendelek akkor kell fizetnem valami vámot vagy áfát vagy adót?

2015. ápr. 12. 20:28
 3/3 anonim válasza:
Ha EUs cégről van szó, akkor nem rakódik rá pluszban VÁM és ÁFA. Egyébként szerintem pont a gariztatásnál dől el, hogy egy cég megbízható e. Az esetek nagyon kis részében lehet csak olyan, hogy nem történik kiszállítás és lenyelik az előre utalt pénzt, inkább az a jellemző, hogy eleve hibás terméket küldenek ki, aztán utána megnehezítik a garanciáztatást, hátha nem vagy elég kitartó és lenyeled a veszteségüket. Itthon még van olyan jogszabály is, hogyha eleve hibás terméket kapsz, akkor azt kötelesek 3 napon belül cserélni, de a fogyasztóvédelem nem igazán foglalkozik a kérdéssel, nekem legalábbis volt ilyen élményem iponnal. A végén inkább azt javasolták, hogy álljak el a vásárlástól, úgy 3 hónap után kaptam meg a pénzem az oda-vissza szállítást persze levonták.
2017. júl. 10. 14:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!