Mit gondoltok a Sony Alpha 3000-es gépéről? (ILCE-3000K) (videózás)
Figyelt kérdés
Első dolog: Videózni kell.
Ezt leszögezve essünk neki: FullHD-ban tud felvenni 60 fps-sel, ez nekem tökéletes.
Van lehetőség manuális módban kezelni, a képeket elnézve az objektív "tekerésével" is tudom állítani a fókuszt. (kövezzetek meg, de nekem ez kell)
Tervezek vásárolni még egy új objektívet is hozzá, ennek a sorsáról még nem döntöttem, de mivel videózás a cél: fix obi lesz, nagy látószöggel (legalábbis úgy tudom erre lesz szükségem)
Bármivel kapcsolatban ostobaságot írtam volna, kérlek javítsatok ki, ez lesz az első "komolyabb" gépem.
Akinek esetleg van tapasztalata, megkérhetném hogy lásson el pár tanáccsal? :D
Köszönöm szépen!
2015. ápr. 5. 23:02
1/3 A kérdező kommentje:
majd elfejetettem: Külső mikrofon csatlakoztatási lehetőségre igényt tartanék, de mivel "multifunkciós vakupapucs" található rajta, feltételezem ez ide tartozhat.
2015. ápr. 5. 23:03
2/3 anonim válasza:
Igeen, ez nagyon jó lenne videózáshoz.:)
3/3 A kérdező kommentje:
köszi:D
De úgy döntöttem inkább kivárok egy akciót és lecsapok rá!
2015. ápr. 8. 15:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!