Miért hiszem, hogy kamerával figyelnek engem?
Kb 1-2 éve kezdödött, amikor a szomszédommal akivel nagyon jóba voltam összevesztem. Majd a barátaimmal "megvicceltük" amit ő persze nem értékelt. Egy ideig nembeszélt velem majd egyik napról a másikra megbocsájtott és ajándékokat adott. Azthittem, hogy lelkiismeretfurdolást akar okozni ami sikerült is neki, majd jött az ötlet, higy kamera van az ajándékaiba. Elöször csak nála volt, majd rosszabb lett ha kaptam valamit mindig azthittem, hogy kamera van benne. De a helyzet mindig romlik, ma ott tartok, hogy mindezek mellett, ha eljön valaki hozzánk és elkezd tapogatni, valamit mondván, hogy "megnézem" azthiszem kamerát rak bele. Ha egyedül hagyok valakit a szobába után meggyözödésem, hogy rejtett kamerát dugott el, "falon, ágyon, stb..." Nemvagyok őrült, a tudat alattimban tudom, hogy nincs kamera, orvoshoz is elkéne menjek tudom. Megszeretnék gyógyulni, mert ez engem zavar. Mit tegyek, hogy kigyógyuljak ebből? Van, hogy bemagyarázom magamnak, hogy NINCS.. De valahogy jön valaki és megbolondulok. Megoldható orvos nélkül, mert jobb lenne mint dilidikihoz szaladni. Volt valakivel hasoló?
/Elirásaimat nézzétek el siettem/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!