Makró fotózáshoz melyik jobb? Canon EF 50mm f/1.4 USM vagy Canon EF-S 60mm f/2.8 USM Macro
Figyelt kérdés
Canon 700D APS-C képérzékelő formátummal rendelkező géphez keresek megfizethető (max 150.000 Ft körüli) árkategóriában elsősorban makró fotoózásra alkalmas objektívet. Eddig a fent említett kettőt találtam ami szerintem szóba jöhet. Mindenképpen Canon objektívet szeretnék. Szerintetek melyik alkalmasabb erre a célra a fentiekből, vagy esetleg tud valaki ennél jobbat hasonló áron?2015. márc. 23. 19:03
1/5 anonim válasza:
a kettő közül a 60mm f2.8 mivel a nevébe is benne van hogy macro
2/5 anonim válasza:
A kettő közül csak a 60 mm-es a makró onjektív, 1:1 arányú leképezést tud.
3/5 anonim válasza:
A 100mm f/2.8 Macro sem rossz, sőt ennyiért használtan szerintem már majdnem kapsz az L-esből, de a Sigma 150-es makrója sem rossz.
5/5 anonim válasza:
nyilvan a 60mm mert az makro egyaltalan
ha altalanos celra is akarod hasznalni a lencset ez nagyon jo valasztas, ring USM motor, portrehoz is jo, 100mm aps-c nem annyira sokoldalu
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!