Nikon-Samsung foglalat átalakító?
Figyelt kérdés
A következő a "probléma":Van egy Samsung NX 300-as fényképezőgépem.Ehhez még csak a gyárilag adott 18-55 -ös objektívem van.Én viszont nagyon szeretnék hozzá egy teleobjektívet 55-200 -as at,ám egy Samsung 55-200-as kb 80000,amikor a Nikon-nak van 40000-ért is.És mennyire érné meg egy átalakítóval hozzátenni a Nikon objektívet,vagy vegyem meg drágábban a Samsungot?Illetve mi az átalakítónak az előnye-hátránya?Illetve (lehetőleg Magyarországon) hol tudnék venni egy ilyet?Viszonylag az átlag áráért?A válaszokat előre is köszönöm!2015. márc. 17. 21:23
1/2 anonim válasza:
Gugli első találat (ajánlom máskor is)
2/2 A kérdező kommentje:
Igen,ezt meg is találtam,esetleg tapasztalatok aki már vett innen valamit?Meg itt nekem kicsit bezavart a "blende állítós kivitel".Ez azt jelenti ha az 5000-eset veszem meg akkor nem tudom majd a blendét állítani rajta,vagy csak az objektíven közvetlenül nem tudom-e majd változtatni?Mert gondolkoztam rajta,hogy innen vegyem-e,úgy tudom,hogy ez egy magán "cég" ami alapjába véve nem is nagy probléma,csak tudnátok (esetleg) olyat írni ami Szegedről is elérhető?
2015. márc. 17. 22:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!