Ehhez a géphez milyen akkumulátor kell?
Akármilyen elemet teszek bele, 10 másodperc alatt lehúzza. Jó lenne most kimenni fényképezni, de nem tudom milyen áramforrást szerezzek hozzá. Na meg milyen boltokban lehet kapni akkumulátorokat?
nagy az áramfelvétele, ezt csak akku tudja meghajtani. Az enyém például el sem indul elemmel.
Ha nem költenél rá túl sokat, akkor a Lidl által forgalmazott ceruzaakkukat tudom ajánlani. Nem csúcs, de átlagos felhasználásra bőven elég. Tegnap is láttam ezerért kitéve. (4db)
Persze ehhez kell töltő is, az is van náluk, automata, jól működik.
Te odaírtál valamit, én is odaírok valamit.
Pontos választ azonban pontos kérdésre lehet adni!
"Lehet nem merül ki az elem, de nem tudja a megfelelő amperszámot csak 10 mp-ig adni."
Az elemek több A (akár 4-10A áramot is leadnak ennyi ideig. Nehéz elképzelni hogy ez kevés egy hibátlan fényképezőgépnek.
Nem a konkrét szám a lényeg, egy műszaki kérdésben?
hanem mi? A királyság?
Az elemek több A (akár 4-10A áramot is leadnak ennyi ideig. Nehéz elképzelni hogy ez kevés egy hibátlan fényképezőgépnek.
Égbekiáltó tévedés. Meg sem közelítik egy nagyobb teljesítményű akku áramleadó képességét. Ezért nem indul a fényképező.
"Égbekiáltó tévedés. Meg sem közelítik egy nagyobb teljesítményű akku áramleadó képességét."
Nem értettél meg. Nem az a kérdés melyik képes nagyobb áram leadására. Akár az akku akár az elem is képes több amper áramot leadni. Az akku többet is, kisebb a belső ellenállása, rendben.
De miért lenne már kevés ennyi egy fényképezőgépnek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!