GoPro Hero 2014 vagy SJ4000?

Figyelt kérdés

GoPro-43000 Ft

SJ4000-30000 Ft

2015. febr. 22. 08:35
 1/2 anonim válasza:

Egyértelműen a GoPro. Nekem van, én megvásároltam. A wifi ne tévesszen meg, az előbb említett sokkal jobb az SJ-nél.

Most próbálgattam ki, ez az új GoPro felér a HERO3 BlackEdition képminőségével, akkumulátora viszont kétszer olyan jó. Javítottak a lencserendszerén, jobb képminőség, stb... Az új HERO4-gyel jött ki, igazából az új HERO maga is az, egy H4, csak a luxusfunkciók vétettek el. (+Nincs benne WiFi és nem lehet a házból kiszedni.)

Én mindenképpen a GoProt választanám. De ha engem kérdezel, én tovább gyűjtenék egy H3+ Blackre. Az jobb valamivel, és folyamatosan csökken az ára.

De mindegy, tied a döntés...

2015. febr. 26. 20:24
 2/2 anonim ***** válasza:
ne tévesszen meg a gopro felirat a kamerán. semmivel nem jobb a gopro a sj-nél. a gopro felkapott termék és mostanában nagyon menő. én lassan veszek egy sj4000ret mert full hd felbontas, timelapse és még rengeteg funkció található meg benne. Ha meg komoly dolgokra akarod használni és meg tudod fizetni vegyed meg a legujabb goprot. de a sj5000 is szerepet jatszat a valasztasban
2015. márc. 2. 15:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!