Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Fényképezőgépek, kamerák » Mi lehet a baja a fényképezőgé...

Mi lehet a baja a fényképezőgépemnek?

Figyelt kérdés
Van egy Fuji xf1 fényképezőgépem. A nyáron elejtettem de nem lett vele semmi baj ugyanúgy működött a mai napig, ugyanis kölcsönadtam és ma , hogy visszakaptam ilyen "fehér fényű" képeket készített. Majd megjelent a kiírás, hogy "optikai hiba". Ahogy bekapcsolom rezeg a kép, ha nem mozgatom a kezemet akkor tudok képet csinálni de abból csak éppen, hogy valami látszik, majd ha kicsit mozog, valami kattan egyet belül, a kép stabilizálódik és kiírja, hogy optikai hiba. Elejtették volna? Meglehet csináltatni?

2015. febr. 21. 21:53
 1/5 anonim ***** válasza:

Ha kölcsönadtad valakinek, feltételezem, megbíztál benne eléggé, hogy nem fog kárt tenni benne.

Talán kezdésképp kérdezd meg tőle, hogy érte-e valami a fényképezőgépet. Ha megbíztál benne, abban is bízz, hogy elárulja.

Ha szervizbe viszed is rákérdeznek, hogy mi lelte.

2015. febr. 22. 03:24
 2/5 anonim ***** válasza:
Nehéz megmondani, mi a gond, de kicsi az esélye, hogy rendbe lehet hozni.
2015. febr. 22. 14:46
 3/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2015. márc. 3. 15:24
 4/5 A kérdező kommentje:
Azért nagyon remélem, hogy meg lehet csinálni, mert nagyon jó kis gép.
2015. márc. 3. 15:25
 5/5 sipeky válasza:
Hali. Sikerült megjavíttatni a gépet? Ha igen,hol és mennyiért? Köszönöm.
2016. máj. 31. 13:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!