Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Fényképezőgépek, kamerák » Miért olyan drága egy videokam...

Miért olyan drága egy videokamera?

Figyelt kérdés

5000 ft-ért olyan telefonom volt ami infra kamerás lámpa a videó közben 200perc felvételt bírt az aku és a hang is jó volt! 5 megapixel 750000 pixeles videó!

És meókártyára mentet!

Ma a legszarabb Jajtech meg egyébb videókamera 20000 ft ami az első esésnél javíthatatlan.

És egy kazettás szarért ami nem tud annyit mint a 3000 ft-s tescos telenor telefon 20000 ft-t elkérnek és azis mind kínai meg japán!

Az a kamera ami már tud annyit mint egy androidos telefon kamerája meg holibilisen magas összegekért van! Láttam akciósan egy kínait 1500000 ft-ért!

Kiszámoltam hogy az adatlapja szerinti súly alapján akarnék annyi 24 karátos aranyat venni akkor 1000000 ft-ért megkapnám!

Ja és akkor nem beszéltem az új kamerákról a hivatalos gyártótól!

Most ez komoly? Ennyit ér egy kamera vagy csak szivatják a népet hogy ne akarjon minden hülye filmet csinálni!

Esetleg adó van a gyártására vagy szabadalmi díj!

2015. febr. 19. 21:34
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
0%
Kár, hogy a diploma mellé normális stílusú kommunikációt nem tanítottak.
2015. febr. 20. 12:52
 12/15 A kérdező kommentje:

# 7/11

Tudja a régi az Imax 3d vagy holografikus felvevést?

Én nem a mai komoly kamerákon gondolkodom hanem az 10 évnél régebbi egyszerű kazettás kamerák árain vagyok felháborodva! A maga korában volt 50000 amikor lehetett vele kezdeni valamit és amikor már a telefonoknál 5-30 megapixelről beszélünk akkor az sqxvga kamerák többe kerülnek mint egy telefon aminek 10 vagy 50 jobb kamerája van!

És a kazetta digitalizálásának az eszköze és anyagköltsége holibilisen magas És nem az a minőség amivel az ember szívesen mutatkozik!

Én 20000 ért vettem egy új kamerát ami hibátlanul működik HD minőségű de elavultnak tartom és papírzacskót húzok a kezemre amikor előveszem nehogy meglássák! 1-3 év kell hogy felfutott legyen a műsorom annyira hogy drágábbat vehessek! Bár bevallom 38 nap alatt hozta vissza az árát úgyhogy most azért gondolkodom a következőn!

2015. febr. 20. 17:11
 13/15 anonim ***** válasza:

Horribilis*

A szó az angol Horrible magyarosított változata.

És hogyan hozta vissza 38 nap alatt a kamera az árát?

Mert hogyha ilyen jól megy, akkor csináld meg ezt sokszor, és vegyél egy félprofi gépet.

Ja, hogy a Nokia Lumia 1020 kamerája 42 megapixeles ?

És?

A Sony Xperia Z3-nak meg 20,7 !

Kit érdekel, hogyha egy 12,8 megapixeles DSLR géppel sokkal jobb képeket tudok lőni.

Hogy a telefonod 4k-ban vesz fel ?

nahááát!!!

Ez nagyonjó! tényleg! És mihez kezdesz vele? elásod hogy meglegyen?

Ja, hogy a Canon 650D -m csak 18 megapixeles? Úristen. Ez borzasztó! Akkor most el is adom, nem fogom kihasználni a manuális beállítás, a cserélhető objektív, a nagy szenzor, a csatlakoztatható kiegészítők adta lehetőségeket.

Kösz hogy elolvastad!

2015. febr. 20. 19:16
 14/15 A kérdező kommentje:

Elolvastam és az én színvonalamhoz elég a 2 megapixel és olyan 1500000 pixel 25 fps körül! Ezt körülbelül egy 10-12 éves kamera tudja!

Néztem olyan kamerát ami ma és 10 év múlva is csúcsmodell lenne ne nincs 2m ft arra hogy évek múlván sem hozza vissza az árát és elértéktelenedjen!

2015. febr. 21. 08:04
 15/15 BazsiBácsi ***** válasza:
100%

Hogy kötekedjek:

"Szomorú vagyok hogy nem tellik arra amit akarok! :("

"... Bár bevallom 38 nap alatt hozta vissza az árát úgyhogy most azért gondolkodom a következőn!"

->Tehát akkor összefoglalva, nincs pénzed, de van pénzed. Teljesen érthető, üdv Magyarországon.

"de elavultnak tartom és papírzacskót húzok a kezemre amikor előveszem nehogy meglássák!"

"2 megapixel és olyan 1500000 pixel 25 fps körül! Ezt körülbelül egy 10-12 éves kamera tudja! "

->Wtf? Akkor minden olyan dolgodra, ami öregebb, mint másoké zacskót húzol, mert elavult és ciki? Ezen kívül a szenzor felbontását megapixelben adjuk meg, a videó felbontását pedig pixel*pixel formátumban, vagy az ismert jelölésekkel (HD, FullHD, 1080p, stb).

"Az a kamera ami már tud annyit mint egy androidos telefon kamerája meg holibilisen magas összegekért van! Láttam akciósan egy kínait 1500000 ft-ért! "

->Garantálom Neked, hogy egy 1,5 millás videókamera minősége mérhetetlenül jobb, mint egy tacskó gazdaságos mobilé. Hogy Te nem veszed észre a különbséget, az nem a kamera hibája.

"infra kamerás lámpa"

->Ez egy lámpa lenne, amibe van szerelve egy infra kamera? Ha akarod a csirkék felé teszed, ha akarod kamerázol?

És itt lenne az építő jellegű tippem: húzz egy zacskót a fejedre is, hogy fel ne ismerjenek, és kiröhögjenek.

És hogy értelmes választ is kapj:

Légy oly kedves, és olvass utána a témában NORMÁLISAN. Ne haragudj meg, de az írásod alapján lövésed sincs az egészről, vagy szörnyen igénytelen vagy a minőségre. Nekem legalábbis ez jön le.

UI: el ne felejts lepontozni. Köszi.

2015. febr. 21. 10:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!