Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Fényképezőgépek, kamerák » Melyik a legolcsóbb lassított...

Melyik a legolcsóbb lassított felvétel készítésére használható kamera?

Figyelt kérdés
- lassított felvételt szeretnék csinálni, ehhez szeretném a legolcsóbb olyan kamerát, ami használható erre a célra. Amit felszeretnék venni, az az íjászatban a vessző mozgása. A sebesség amit lassítva vissza néznék cirka: 250 fbs a kilövéskor.

2015. febr. 18. 21:06
 1/5 anonim ***** válasza:
Talán a GoPro HERO4 Black, az tud 720p-ben 240fps-t.
2015. febr. 19. 12:20
 2/5 A kérdező kommentje:

erre én ezt a leírást találtam, és ebben nem azt adják meg:

Specifikációk:

Akkumlátor - Cserélhetō, Újratöltehetō Li-ion akkumlátor (NEM HERO3 és 3+ kompatibilis!)

Auto Low Light mód - rossz fényviszonyokhoz automatikusan alkalmazkodik

"BacPac" - LCD és akkumulátor hátlap kompatibilis

Északai Fotó + Északai Szekvencia - 10, 15, 20, 30 másodperces expozíciókkal

Fotó - 12MegaPixel akár 30 kép másodpercenként sorozatfotónál

HiLight Tag - A felvételen a jól sikerült részek jelölhetőek, így könnyebb vágásnál megtalálni a hasznos részeket

Beépített kijelzō - Nincs, de LCD BacPac kompatibilis

Protune Mód - Új verzió! Profiknak hasznos, több adatot tárol a felvételekről, így jobban utómunkázható

QuickCapture - Bekapcsoláskor automatikus felvételindítás

SD kártya támogatás - microSD kártya maximum 64 GB-ig (minimum Class 10-es sebességű)

SuperView™- Ultra széles látószög

Time Lapse - 0.5, 1, 2, 5, 10, 30, 60 másodpercenként készít fotót

40 méterig vízálló tok

Videó - 4K30Fps / 2.7K50Fps / 1080p120Fps / 960p120Fps / 720p120Fps

Wi-Fi + Bluetooth® kapcsolat - GoPro App, Smart Távirányító kompatibilis

Wi-Fi Távirányító - Nincs a csomagban, de kompatibilis!

2015. febr. 19. 14:52
 3/5 anonim ***** válasza:

Igen, de pár hete kijött a HERO4-re egy hivatalos firmware, amivel már tudja a 720p 240fps-t is.

[link]

2015. febr. 20. 11:58
 4/5 A kérdező kommentje:

Köszönöm így már alakul, így már tudja, azt amit szeretnék.

csak a GoPro Hero4 Black 150.000,- Ft felett van még, én ennyit nem szeretnék elkölteni erre, ha van valami olcsóbb megoldást nyújtó gép.....

2015. febr. 20. 17:11
 5/5 anonim ***** válasza:
Hát szerintem nem nagyon van annál olcsóbb kamera, ami tud 240-250 fps-t elfogadható felbontásban.
2015. febr. 20. 18:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!