Van olyan igazolványkép készítő ahol pendriveon is el lehet vinni az elkészült képeket?

Figyelt kérdés

2015. febr. 6. 17:58
 1/6 anonim ***** válasza:

Egyrészt nagyon remélem, hogy ismeretlen eredetű és szándékú pendrive-okat nem dugdosnak a számítógépükre sehol, mert ez felesleges adatbiztonsági kockázat minden cég számára.

Másrészt viszont biztos vagyok benne, hogy olyan helyeken, fotós boltokban, fotólaborokban, ahol emberek végzik az igazolványkép készítést, nem egy zárt, automata rendszer, meg tudod kérni őket, hogy legfeljebb valamilyen felár ellenében írják ki CD/DVD-re, vagy méginkább küldjék el emailben. Sajnos nekem ilyet csináltak utoljára, ott már nincs fotós bolt, így ajánlani nem tudom őket, de szerintem bármelyik fotólabor megcsinálja, pl:

Pálvölgyi a Westendben

Puskás a Mammutban

Mráz fotó a Rákóczi úton

Soós fotó a Wesselényi utcában

2015. febr. 7. 11:13
 2/6 A kérdező kommentje:
köszi a választ, de azért azt te sem gondoltad komolyan, hogy bárki is egy fotóstól akar adatokat lopni vagy tuom is én mit:D
2015. febr. 7. 12:38
 3/6 anonim ***** válasza:

Nem kell, hogy adatokat akarjon lopni valaki (de miért ne akarhatná? egy fotósnak is rengeteg olyan adat lehet a birtokában amit nem akar az ember másoknak kiadni - például fényképek), viszont neki sokkal nagyobb kárt okozhat, ha vírusos lesz a gépe és emiatt nem tud rendesen, vagy akár egyáltalán dolgozni, az is éppen eléggé kockáztatja a megélhetését.

Mindegy, hogy valakinek van-e félni/félteni valója, vagy nincs:

ismeretlen pendrájvokat nem dugdosunk a gépünkbe

ismeretlen WiFi hálózatokra nem csatlakozunk, ha nem muszáj

ismeretlen weboldalakon nem kattintgatunk össze-vissza

ismerősök chaten vagy levélben érkező linkjeire sem kattintunk rá, ha nincs mellette semmilyen olyan szöveg, amiből kiderül, hogy ő írta nekünk és nem valami vírus küldte a nevében...

2015. febr. 11. 10:51
 4/6 A kérdező kommentje:
hát igazad van végülis
2015. febr. 11. 13:44
 5/6 anonim ***** válasza:
A lényeg, hogy olyan helyet keress, ahol nem egy automatába ülsz be, hanem emberrel beszélsz, ő csinálja a képet. Vele meg tudod beszélni, hogy nem csak papírképet szeretnél, hanem digitálisan is meg szeretnéd kapni. Hogy ezt CD-n, DVD-n, pendrive-on, emailben, vagy máshogyan csinálja, az már részletkérdés, valószínűleg találtok megoldást.
2015. febr. 13. 01:36
 6/6 anonim válasza:
Köki terminal- Köki nyomda, ha az megfelel.
2015. febr. 22. 15:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!