Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Fényképezőgépek, kamerák » DSLR-t szeretnék venni! Mit...

>>|BEAN|<< kérdése:

DSLR-t szeretnék venni! Mit ajánlatok? Canon, Nikon, Pentax vagy esetleg más?

Figyelt kérdés

Alapvetően a fotózás is és a videózás is érdekel.. talán egy kicsivel jobban a fotózás.

Hallottam olyant, hogy Nikonnal szebb képeket lehet csinálni, Canonnal szebb videókat. ez igaz?

Jelenleg egy Pentax Q-m van.. nem nagyon szeretem de tanulgatni jó. Most azonban szeretnék egy újat venni, Normális DSLR-t.

Ár érték arányban mi a legjobb?

Örülnék ha 150000 nél nem kellene többet költeni rá.

Köszönöm!

2015. jan. 25. 14:59
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Mondjuk a képeid és az általad leírtak által sugallt felkészültséged alapján bőven a kezdő kategóriába tartozol, de nem ez volt a kérdés. A helyzet az, hogy nagyon mellényúlni nem tudsz, bár én a Pentaxot elfelejteném (nem azért mert rossz, hanem mert kevésbé elterjedt és ebből kifolyólag sokkal kevesebb tartozék és használt kiegészítő elérhető hozzá). A két nagy gyártó közül pedig lényegében mindegy, hogy melyiket veszed. Nincs releváns minőségbeli különbség, viszont az fontos, hogy szeresd a későbbiekben amit vásárolsz, ezért én - mint minden kezdőnek aki itt ezt megkérdezi - azt javaslom, hogy menj el egy boltba, taperold meg a lehetséges befutókat, próbálgasd ki és az alapján dönts, hogy számodra melyik a szimpatikusabb, mert ha később jössz rá, hogy a másik neked jobban tetszik, akkor már elég drága lesz rendszert váltani.
2015. jan. 27. 11:11
 12/12 anonim válasza:

Szia. Szerintem édemes megnézni a Canon és Nikon gépeket is.

Nekem is pl egy Canon EOS 700D-m van mint a srácnak.

https://www.youtube.com/watch?v=P0swVBe3B9E

Én teljesen meg vagyok vele elégedve baromi jo képeket készit az alap 18-55mm es lencsével is:)

2015. jan. 28. 14:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!