Mit tehetek a fényképezőgéppel? (Media Markt)
Figyelt kérdés
Vettem körülbelül egy hónapja egy drága fényképezőgépet a Media Markt-ban. Hibásan cselekedtem, akkor nem gondoltam át, hogy nem fogom tudni használni, de nem ez a fontos. Nem használtam, de felbontottam, bekapcsoltam ilyenek.. nem tudom mit tehetek vele, nem hinném, hogy bármilyen módon visszaveszik, vagy levásárolhatom az árát és most tanácstalan vagyok. dMit tehetnék vele..? teljesen új, garanciával mindennel..2015. jan. 24. 12:35
1/2 anonim válasza:
Attól függ milyen a gép és mennyiért vetted. Ha keresett, márkás gép és ráadásul Te még jó áron, akciósan vetted, ráadásul ha sok garancia van rá, akkor apró oldalakon (pl.: hardverapró) a hozzáértők tuti megveszik közel az eredeti árhoz, így legalább nem lesz nagy a veszteséged. Minél tovább vársz annál inkább veszít az értékéből, akár használod, akár nem. Ha nincs problémája, akkor sajnos tuti nem veszik vissza. Karácsony után szoktak lenni ilyen visszavitelek, hogy több ugyanolyat kapott az illető, vagy nem tudja használni és szeretnék az árát levásárolni. Igazából innentől kezdve már csak a bolt jóindulatán múlik a dolog, de nem hinném, hogy ezt gyakran megengednék. Egyébként milyen masináról lenne szó, mert én is pont egy eladót keresek? :)
2/2 A kérdező kommentje:
2015. febr. 3. 18:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!