Hogy lehet / lehet -e külföldről vett dslr gépet magyarosítani?
Jó pár éve van a Canon DSLR-ekben magyar menü.
Melyik típust nézted ki?
A 650d ill. a 700d -vel szemezgetek. A problémám, hogy az ebay -en töredékéért tudnám megvenni, mint Magyarországon. (Vámmal, postaköltséggel együtt is.) Csak azt nem tudom, ha mondjuk egy USA piacra gyártott gépet megveszek az államokból, abban lesz -e magyar menü? És ha nem, akkor itthon hogy tudom bele tetetni? Ne haragudj, nem akarok 200 angol szót megtanulni, amikor elmegyek fényképezni, akkor élvezni akarom, amit csinálok, és nem az angol menüvel akarok vesződni :D
Ha tudsz technikai megoldást, kérlek írd le. Köszi.
Gyakorlatilag már meg lett válaszolva.
Ez a menete:
- bekapcsolod az új gépet
- megkeresed a menüben a Language opciót
- kiválasztod benne a Hungarian lehetőséget
- és hoppá, magyar lett a menü!
A 650d és 700d is gyárilag tartalmazza a magyar nyelvet.
Ja, már értem.
Akkor viszem mindjárt javíttatni a Canonhoz a gépeimet, mert véletlenül rátették a délkelet ázsiai, a nyugat európai, sőt még a skandináv nyelvi csomagot is.
Sok szerencsét a közép-kelet európai firmware keresgéléséhez!
Az én gépemen szintén van vagy 30 nyelv. Nem Magyarországon vettem, mégis ott virít rajta a magyar, meg a finn meg a kínai.
Szerintem ne bonyolítsd, hidd el, hogy így van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!