Melyik fényképezőgépet vegyem meg?
3 kompakt fényképezőgépet néztem ki.
Az egyik a Canon sx600 hs (kb. 45.000 Ft)
A másik kettő Nikon, s6800 (kb. 54.800 Ft), a másik pedig s9600 (kb. 56.800 Ft).
Az első kérdésem az lenne, hogy a két Nikon között igazából 2 ezer Ft különbség van, de tudásban nem tudom mennyivel jobb a 9600-as?
A másik kérdésem pedig az, hogy mindent összevetve a három fényképező közül melyik éri meg ár-érték arányban a legjobban?
Végül pedig arra lennék kíváncsi, hogy a Canon mennyivel tud kevesebbet, mint a másik kettő? (a kb 10.000 Ft-os ár különbség miatt kérdem, ami számomra furcsa).
Előre is köszönöm a válaszokat! :)
Nikonom volt nekem is és én is szerettem, de sajnos tönkrement. De ez akármelyikkel megesik...
De most ár-érték miatt inkább a Canon mellett döntök valószínűleg, csak a kiugrós vaku egy kicsit ,,megrémiszt". Olyan instabilnak tűnik, nem is tudom, mintha akármelyik pillanatban letörhetne, vagy kilazulhatna :D. Tudom, hogy a komoly gépeken is kiugrós van, de ez csak egy kis kompakt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!