Mi a különbség a két DSLR gép között (többi lent)?
A specifikációban semmi különbséget nem látok, csak az objektívnél az 1000 forinttal drágábbnál > DC-III van írva. Ez mit akar jelenteni?
Köszönöm segítségeteket! :)
Kicsit kétségbe vagyok esve, mert nem tudom melyiket válasszam.
Azt olvastam, hogy az IS objektívek fényévekkel jobbak, mint a DC -k.
Ti szerintetek megéri egy ilyent beszerezni IS objektívvel? A memkarit pedig eladnám :)
Vagy, ti mit tanácsoltok? Milyen objektívvel vágjak neki?
Van tapasztalatom a fotózás terén, ám most egyenlőre, mindent terveznék fotózni. Ebben az esetben, hosszabb távon, tudnátok ajánlani az IS II objektívet?
Vagy vegyek egy vázat és hozzá egy objektívet? Az én igényeimhez milyen objektívet ajánlanátok ezesetben?
"ám most egyenlőre, mindent terveznék fotózni."
"Az én igényeimhez milyen objektívet ajánlanátok ezesetben?"
Hát akkor mindenfélét.
Szedd össze a gondolataidat, mert a kérdés nem értelmezhető. Az IS valóban nagyságrendekkel jobb, mint a DC.
Teljesen értelmezhető az általam feltett kérdés. Kiírásakor is, a saját igényeimre értettem a "mindenes" fotózást. Torkig vagyok az ilyenekkel itt a GYIK -en...
By the way, köszönöm a segítségeket, az IS-re esett a választás. Üdv
Gondolkodj már, jóember!
Semmit nem írsz le az igényeidről, nekünk kéne kitalálni, mik azok? Barkóbázzunk, vagy mi? Nem vagyunk gondolatolvasók. Nem írod le mik az igényeid, de azért találjuk ki, melyik felel meg az igényeidnek. És még te vagy megsértődve! Eszem, faxom megáll.
...
Nem vagyok elkötelezve még egyik területnél sem. Leginkább portré, de nem távolodom el semmitől. Ez lesz az első DSLR, éppen ezért,általános használatra, "mindenes" fotózásra alkalmas objektívre voltam kíváncsi. Jelenleg ez az igényem,így értelmeztem a kérdésem.
Ám persze, hogy bekopog egy okostojás, aki beleköt vmibe, ha vmi nem tetszik neki, ezért kezdem utálni egyre jobban ezt az oldalt, mert túl sok az ilyen tökfejű!
Kérdésemre megkaptam a választ, éppen ezért nem pontozlak le!
Ám remélem, hogy a közeljövőben felhagytok ezen nyaggatásokkal.
Üdv!
Szerintem én a kérdésedre válaszoltam, miután azt kérdezted a végén, hogy milyen obit ajánlunk. Általánosságban ennyit lehet mondani, mert nem tudjuk, milyen körülmények között használod és mennyit szánsz rá.
Általános zoom, nem túl nagy zoomátfogással. Kezdetnek az a legjobb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!