Ez most hogy múködik?
Figyelt kérdés
Infosok figyeljenek. Én nem vagyok valami járas az informatikában csak annyit szeretnékk tudni hogy ha valamit a telomról wifivel csinálok annak lesz nyoma a számítógépen valahol? És ha igen akkor hol? Legyetek szivesek normális válaszokat irni!2014. dec. 30. 22:27
1/3 anonim válasza:
Ha wifin netezel, akkor nem a számítógépen keresztül netezel, hanem a router-en(net elosztó villogó doboz :) ) keresztül, így nem lesz nyoma a gépen.
Miért, egyébként mit nem szabad megtalálni?
2/3 anonim válasza:
Ha nincs szinkronizálva google fiók vagy ilyesmi a telón és az asztali gépen akkor nem lesz nyoma az asztali gépen semminek, ha igen akkor keresési előzmények stb megjelennek.
3/3 A kérdező kommentje:
Semmi huncutra ne gondoljatok csak annyi hogy apukám januárba lesz 50 éves és mivel ez jubileumi év ezért az én telómról rendelünk vagy intézünk,(mivel acsaládban csak nekem van) és apu nem tudom mért szerintem rigolyából de minden este megnézi az előzményeket és ha meglátná hogy mit akarunk akkor az nem lenne meglepi.
2014. dec. 31. 08:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!