Nikon Coolpix, mely modellekből van arany színű?
Figyelt kérdés
jó fényképezőgépet max. 50000-ért. Eddig ezeket néztem: Nikon Coolpix S6500, Nikon Coolpix S6700, Nikon Coolpix S6300, Nikon Coolpix S6800, Nikon Coolpix S3300. Ezek közűl melyik a legjobb? , amatőr tájképekhez, gyors pillanat megörökítés... ÁR,ÉRTÉK,ARÁNY -ból a legjobb? (az arany szín nem a legfontosabb de azért jó pont) , ostoba válaszokat nem kérek!2014. dec. 20. 17:07
1/6 anonim válasza:
50-ből ez a legjobb Canon SX510 HS:
Egyébként ebből csak fekete van, de ha nem nagy cigány akkor azt hiszem még jobban is jársz, mint a csicsás arannyal...
2/6 A kérdező kommentje:
Elég alacsony lehet az agyi kapacitásod... Nem elég h Nikon helyett Canon t küldesz, es ha megnézted volna a modelleket amiket írtam , vagy csak normálisan elolvasod a szöveget , megérted h nem egy 2kilos gépet akarok , hanem egy kicsi , hordozható, praktikus NIKONT ...... Es nem vagyok cigány de az arany sokkal elegánsabb megjelenésű, de nem tudom mit ítélkezel , csodálkoznék ha láttál volna már élőben .... De azért "köszi" az "értelmes" választ :)
2014. dec. 20. 20:07
3/6 anonim válasza:
4/6 A kérdező kommentje:
Látom az emberekbe nem sok ész sorult itt.... Vagy csak olvasni nem tudnak.... A max. 50000 miattad se nőtt meg max 60-70 ezerre
2014. dec. 21. 11:33
5/6 anonim válasza:
Jó akkor úgy mondom hogy megérné még ennyit rákölteni...
6/6 A kérdező kommentje:
Végülis a pénzfát hetente lehet szüretelni :) , kár h nekem nincs ;)
2014. dec. 22. 16:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!