Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Fényképezőgépek, kamerák » Ki tudna ilyen képeket csináln...

Ki tudna ilyen képeket csinálni rólam? Pécs

Figyelt kérdés

Sziasztok portfólió szeretnék magamról, de hogy is mondjam lehet hülyén hangzik, de ilyen maffiássat :)

Tehát valami nagy asztalnál ülök kokan,fegyver,pénz..stb az asztalon, hívtam ma egy pár pécsi fotóst, de egyikük se tudta így elvállani.. ez olyan nagy feladat lenne?

2014. dec. 15. 22:01
 1/4 anonim ***** válasza:

Vagy csak nem akarnak egy ilyen IQ harcossal egy társaságba keveredni.

Nézd meg ezeket a fickókat, sokkal veszedelmesebb bűnözők, mint ami valaha is leszel, de elég nekik egy zakó+nyakkendő:

[link]

2014. dec. 15. 22:23
 2/4 A kérdező kommentje:

Most miért?

Ilyesfajta képet nem lehet készíteni?

Miért kell egyből ilyeneket írni?

Szeretem ezt a stílust és szeretnék egy két ilyen képet magamról....

2014. dec. 15. 22:30
 3/4 anonim ***** válasza:

Biztos van az a pénz, amennyiért bevállalná valaki.

Keveset ajánlhattál.

2014. dec. 16. 08:58
 4/4 anonim válasza:
Én szívesen elvállalnám, megvalósítható ötlet. Jómagam amatőr fotós vagyok, de a képeim egyre nagyobb elismerésnek örvendnek, bár azok világháborús témájúak. De sajnos Pécs tőlem nagyon messze van... De azért szurkolok, valaki csak elvállalja.
2014. dec. 18. 22:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!