Mekkora ez az objektív? Lefényképeztem az írást rajta, kép lent.

Figyelt kérdés

A páromat szeretném meglepni valami hasznos dologgal karácsonyra, de nem értek hozzá, nem tudom, mit kell ezen nézni. Mi a mérete?

Ez az objektív van most a fényképezőgépen, 2 helyen ez az írás szerepel:

[link]

[link]

#fényképezőgép #objektív #objektív mérete
2014. dec. 9. 16:28
 1/8 anonim ***** válasza:
Mi lenne, ha valami fotós üzletbe vennél neki utalványt? Ha nem értesz hozzá, nem fogod eltalálni, hogy mit szeretne. A hozzáértők meg szeretik maguk kivalogatni a felszerelésüket.
2014. dec. 9. 18:34
 2/8 A kérdező kommentje:
Azt tudom, hogy mit szeretnék, előtétlencsét és szűrőt. Csak nem tudom, melyik méretet kell ezen az izén nézni.
2014. dec. 9. 19:38
 3/8 anonim ***** válasza:
52-es szűrő való rá.
2014. dec. 9. 19:42
 4/8 anonim ***** válasza:

ja, bocs, félre értettem a kérdést. Azt hittem, valami egyéb objektívet akarsz venni hozzá.

De szűrőt is akkor vennék, ha pontosan tudod, mit szeretne.

2014. dec. 9. 19:48
 5/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2014. dec. 10. 10:05
 6/8 anonim ***** válasza:

Előtétlencsét nem vennék, hacsak nem tudod, hogy pontosan erre vágyik. Nagyon korlátozottan használható és sokat ront a képminőségen.

Polárszűrő érdekes kaland lehet, de inkább a nagylátó objektívre (18-55 lesz valószínűleg), telére megint csak elég korlátozottak a lehetőségei.

Kevésbé tudsz rosszat venni, ha táskát, SD kártyát, körtepumpát, optikai törlőkendőt, tartalék akkumulátort vagy hasonlót nézel. Az optikát nagyon el lehet rontani pár rosszul választott kiegészítővel, nem véletlenül költenek objektívre a legtöbbet a tapasztaltabbak.

2014. dec. 10. 22:40
 7/8 A kérdező kommentje:
Oké, köszönöm! Azt hiszem végül távkioldó lesz az ajándék...
2014. dec. 11. 09:55
 8/8 anonim ***** válasza:
Az is elég jó ötlet.
2014. dec. 11. 19:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!