Mekkora ez az objektív? Lefényképeztem az írást rajta, kép lent.
A páromat szeretném meglepni valami hasznos dologgal karácsonyra, de nem értek hozzá, nem tudom, mit kell ezen nézni. Mi a mérete?
Ez az objektív van most a fényképezőgépen, 2 helyen ez az írás szerepel:
ja, bocs, félre értettem a kérdést. Azt hittem, valami egyéb objektívet akarsz venni hozzá.
De szűrőt is akkor vennék, ha pontosan tudod, mit szeretne.
Előtétlencsét nem vennék, hacsak nem tudod, hogy pontosan erre vágyik. Nagyon korlátozottan használható és sokat ront a képminőségen.
Polárszűrő érdekes kaland lehet, de inkább a nagylátó objektívre (18-55 lesz valószínűleg), telére megint csak elég korlátozottak a lehetőségei.
Kevésbé tudsz rosszat venni, ha táskát, SD kártyát, körtepumpát, optikai törlőkendőt, tartalék akkumulátort vagy hasonlót nézel. Az optikát nagyon el lehet rontani pár rosszul választott kiegészítővel, nem véletlenül költenek objektívre a legtöbbet a tapasztaltabbak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!