A két DSLR fényképezőgép közül melyik éri meg jobban és miért? EOS 600D DSLR fényképezőgép,18MP + EF-S 18-55mm IS II objektív vs. Nikon D3200 DSLR fényképezőgép,24.2MP, Fekete + 18-55 mm ED II objektív
A két gép nagyon hasonló, lényegi eltérés nincs, bár a Canon-nak elfordítható a kijelzője, amiért pirospont jár. Viszont úgy gondolom a Nikon jóval olcsóbb.
A "18-55 mm ED II" nem VR II akar lenni?
Itt látod a rövidítések magyarázatát: [link]
én is furcsálltam az ED II jelölést, mert általában VR vagy VR II-vel találkoztam, viszont az emagon a black friday akciós hirdetésben ED II jelölésű objektívvel árulják: [link]
A kérdezett két gép ára viszont nagyjából egyezik ebben az akcióban: [link] , ezért tettem fel lényegében ezt a kérdést itt, hátha jobb a canon (legalábbis számomra fontos szempontokból), s akkor azt veszem.
Amennyire időm engedte utánaolvastam délelőtt, a Canon javára azt írták, hogy jobb videókat készít, a Nikonéra pedig hogy gyengébb fényviszonyokban szebb képeket. De nagyjából tényleg elég hasonló a két gép.
Itt írja hogy Képstabilizátor Igen. ED I-ben lehet nem volt még, de ezek szerint a II-ben talán már van, ha nem csaltak a paraméterek kitöltésénél..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!