Madacsimate kérdése:

Ismertek olyan tv műsort amiben fényképezésről van szó?

Figyelt kérdés
2014. nov. 22. 18:49
 1/4 anonim ***** válasza:

Talán egy Derrick, vagy Columbo epizódban hajlkurásztak egy fotóst.

De azt nem nagyon értem, hogy miért filmet keresel, ahol 1-2 nagypofájú segggfej félórán keresztül nyáladdzik valami szaron, amit rendesen összeszedve is 5 perc lenne elolvasni?

Pl. itt:

[link]

(vagyis hát értem, ma már az olvasás is húsba vágó fájdalmat jelent sokaknak és minden kis szarról "videót" keresnek, nehogy már egy kicsit is kombinálni kelljen, nem igaz?)

2014. nov. 22. 21:17
 2/4 anonim ***** válasza:

Amik kimondottan a fotózásról szólnak?

A Sprektumon volt két ezzel foglalkozó műsor, azt hiszem 10-10 részesek voltak. Az egyik a Fotósuli, a másik címe: Fotózz, mint egy profi. A teljes Fotósuli c. műsor fent van youtube-on is.

Illetve egy 6 részes sorozat is van; A fotográfia géniuszai - ezt is láttam fent a neten, valami fotós blog oldalon vagy valami ilyesmi helyen.

Egy film jutott még eszembe, bár abban csak a főszereplő munkája a fotózás: Az esküvői fotós - ez azt hiszem egy 2009-es film, de nem tuti. :)

2014. nov. 23. 00:21
 3/4 anonim ***** válasza:

zoligyerek, jó hozzászólásokat szoktál írni itt a fotós kérdések között, de bocsánat, most ezzel nem tudok egyet érteni. Ha videó formájában jön az infó sokszor sokkal hasznosabb, több dolog átjön, pici apróságok amelyeket nem írnak le a szövegben, pedig ha látod egy videóban az apró mozzanatokat hogy egy fotós hogyan dolgozik élesben, rengeteg apró trükköt lehet "ellesni" :) Én sem ma kezdtem a fotózást, de bevallom sokszor kaptam jó ötleteket fotózásról szóló vedeókból.

Nyilván nem a TV műsor a legjobb választás, sokkal jobb Youtube-on rákeresni videókra, megnézel 10-15-öt, és már kialakul egy kép hogyan is kellene egy adott témát eredményesen fotózni.

Nyilván nagyon sok fontos infó van a leírt szövegekben, de szerintem ne vessük el teljesen a fotós-videókat :)

2014. nov. 23. 19:16
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat!! 3. válaszolóval teljesen egyetértek.
2014. nov. 23. 20:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!