Ismertek olyan tv műsort amiben fényképezésről van szó?
Talán egy Derrick, vagy Columbo epizódban hajlkurásztak egy fotóst.
De azt nem nagyon értem, hogy miért filmet keresel, ahol 1-2 nagypofájú segggfej félórán keresztül nyáladdzik valami szaron, amit rendesen összeszedve is 5 perc lenne elolvasni?
Pl. itt:
(vagyis hát értem, ma már az olvasás is húsba vágó fájdalmat jelent sokaknak és minden kis szarról "videót" keresnek, nehogy már egy kicsit is kombinálni kelljen, nem igaz?)
Amik kimondottan a fotózásról szólnak?
A Sprektumon volt két ezzel foglalkozó műsor, azt hiszem 10-10 részesek voltak. Az egyik a Fotósuli, a másik címe: Fotózz, mint egy profi. A teljes Fotósuli c. műsor fent van youtube-on is.
Illetve egy 6 részes sorozat is van; A fotográfia géniuszai - ezt is láttam fent a neten, valami fotós blog oldalon vagy valami ilyesmi helyen.
Egy film jutott még eszembe, bár abban csak a főszereplő munkája a fotózás: Az esküvői fotós - ez azt hiszem egy 2009-es film, de nem tuti. :)
zoligyerek, jó hozzászólásokat szoktál írni itt a fotós kérdések között, de bocsánat, most ezzel nem tudok egyet érteni. Ha videó formájában jön az infó sokszor sokkal hasznosabb, több dolog átjön, pici apróságok amelyeket nem írnak le a szövegben, pedig ha látod egy videóban az apró mozzanatokat hogy egy fotós hogyan dolgozik élesben, rengeteg apró trükköt lehet "ellesni" :) Én sem ma kezdtem a fotózást, de bevallom sokszor kaptam jó ötleteket fotózásról szóló vedeókból.
Nyilván nem a TV műsor a legjobb választás, sokkal jobb Youtube-on rákeresni videókra, megnézel 10-15-öt, és már kialakul egy kép hogyan is kellene egy adott témát eredményesen fotózni.
Nyilván nagyon sok fontos infó van a leírt szövegekben, de szerintem ne vessük el teljesen a fotós-videókat :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!