GoPro kamerához kiegészítőket tudok magyar oldalról rendelni?
Szia!
Biztosan tudsz.
Viszont mi a baj az eBay-el? Én onnan rendeltem eddig mindent hozzá apró pénzért, és teljesen hibátlanok.
Köszi.
és a fenti link lehetséges, hogy valóban mindent tartalmaz és valóban ennyibe kerül?
Mert magyar oldalakon csak 1 kiegészítőért is elkérnek közel ennyi pénzt...
Köszönöm!
Akkor mindenképpen innen rendelem a kiegészítőket. Az ár töredékért meg lehet vásárolni a magyar oldalakhoz képest. :)
Igaz...
Jó kis hasznot húznak rajta.
Viszont a kamerát magyar oldalról fogom rendelni.
Megkérdezhetem, hogy Neked van GoPro kamerád?
És ha igen, akkor melyik típusú?
Én egy Hero 3+ Silvert szeretnék venni.
Ez nagyon nincs elmaradva a Black-től, ugye?
Szia, Egyáltalán nem különbözik a hero 3+silver a hero 3-hoz képest (szerintem) Nekem is hero 3 black-em van, és teljesen jó, az én civil igényeimet kiszolgálja (ha neked profibb kéne, lehet, hogy tényleg silver-t kell hogy vegyél). Én kiegészítőket nagyon olcsón (szállítás sokszor ingyenes) erről a weboldalról veszem: mininthebox.com;lightinthebox.com
De erről a magyar oldalról is tudsz venni kiegészítőket, az iroda, átvételi pont a Budai Vár alatt van
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!