Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Fényképezőgépek, kamerák » GoPro HERO 4 Silver vagy Black?

GoPro HERO 4 Silver vagy Black?

Figyelt kérdés

Már régóta szeretnék venni egy GoPro kamerát, nagyon tetszik, hogy kicsi, bárhova teheted, megörökíthetsz vele mindenfélét amit normál kamerával nem tudsz.

A jobb kamerák közül szeretnék választani, fontos hogy jó legyen a minősége, -e kettő között szeretnék dönteni, a Hero 4 Silver vagy Hero 4 Black között.

Nem teljesen értem, hogy a teszt videók alapján, én is, és sokan mások is Full HD 1080p-be jobbnak látták a Silvert, mint a blacket. A silvernek meg még beépített LCD kijelzője is van, ami a blacknek nem. Néztem teszteket és majdnem 1 órával tovább bírja a Silver aksija mint a Blacknek.

Nem értem, akkor a Black miért 150 000 Forint, a Silver meg csak 120 000, mikor mint leírtam, a Silver szerintem jobb.

Ugye a Black képes 4K felvételek rögzítésére, és a Silver nem, annyit kérdeznék hogy ez mennyit dob a minőségen? Érdemes 30 000 Forintot ráfizetni vagy a Silver 1080p-s felvételei majdnem ugyanolyanok?

Az LCD kijelző fontos nekem, és egy külön Blackhez hozzáilleszhető LCD majdnem 20 000, az meg rengeteg. + A Black Csak 1:15 percig bírja kb. (a tesztek alapján) ha folyamatosan veszi a videofelvételt.

Érdemes a 4K minőség miatt megvenni a Blacket? Miben jobb még?

2014. nov. 1. 16:09
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Nem fontos, egy jó darabig még nem lesz minden háztartásban 4K felbontású megjelenítő.

De viszont hogyha fontos az akku és a kisképernyő, akkor ajánlom a Silvert. A maradék 30 ezer forintból (képletesen persze) ajánlanék neked akkumulátort, illetve ezekhez egy külső töltőt.

A Black talán abban jobb még, hogy 1080p ben tud felvenni 120fps-sel videót, míg a Silver "pusztán" 720-ban. Ezek közt nincs olyan észrevehető különbség, főleg ha kicsit értesz is a videóvágáshoz ;)

Ajánlanám tehát a Silvert, és kívánok neked jó szórakozást!

2014. nov. 2. 20:33
 2/6 A kérdező kommentje:

Nagyon szépen köszönöm! :) Milyen aksit ajánlanál?

Ment a zöld kéz

2014. nov. 3. 19:27
 3/6 A kérdező kommentje:

Annyit meg tudsz mondani mért drágább a Hero 3+ Black mint a hero 4 Silver?

Majdnem 15 ezerrel drágább egy régebbi GoPro, ez miért van? A Hero3+ black majdnem olyan mint a hero 4 silver, még LCDje sincs.

2014. nov. 3. 19:29
 4/6 anonim ***** válasza:

Mert az is tud 4k-bán felvenni, igaz csak 14 fps-sel, de tud. Na meg az az előző csúcsmodell, hogy ne lenne drága? :D

Bármi kérdésed van, nyugodtan tedd fel :D

2014. nov. 3. 20:16
 5/6 anonim válasza:

én is épp ezen gondolkozom.

meg is vettem a silvert, de még mindig furja az oldalalmat, hogy a black esetleg nem-e lett volna jobb vásár.

kérdéseim:

a Black és a Silver képe, torzítása végülis ugyanolyan?

2015. febr. 18. 09:15
 6/6 anonim válasza:
igen, ugyan akkora látószöget tud mindkettő, annyira én sem értem hogy miért drágább a black oké 4k 30fps, de kijelző meg nincs.. egyébként jó választás a silver én is most készülök venni egyet, nekem bőven elég az 1080p 60fps :D sztem igazából neked is, meg még sok minden van ami számít a minőségben és abban azért ottvan..
2015. jún. 27. 19:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!