Just a teenage girl kérdése:

Melyik kamerát ajánljátok?

Figyelt kérdés

Szeretnék elkezdeni videózni (vlogolni ilyesmi) és az lenne a kérdésdm h melyik kamerát ajánlanátok?

Lehetőleg ne legyen több százezres, ilyen 40-50 körülire gondoltam.

Előre is köszönöm a válaszokat. :D

2014. okt. 30. 21:13
 1/4 anonim ***** válasza:
Milyen telefonod van? Mert lehet hogy jobban járnál ha ahhoz veszel egy tartót, mert 100 150 alatt nem kapsz jó kamerát.
2014. okt. 31. 08:00
 2/4 A kérdező kommentje:
iPhone 4S :)
2014. okt. 31. 13:36
 3/4 A kérdező kommentje:
És 100 körül tudsz ajánlani valamit?
2014. okt. 31. 13:43
 4/4 anonim ***** válasza:

Bocsi, kórházból írok :S

Szóval 100 körül ami van az a Canon EOS M, vagy egy használt 60D, esetleg egy 600D.

Ugye azért írok neked DSLR fényképezőgépeket, mert sokkal több lehetőség rejlik bennük, mint egy nem szédszedhető, Fix videókamerában. Videókamerákat nem ebben az árkategóriában érdemes venni, hanem kb egy autó áráért. Ilyen pl a RED. Persze azoknak akik ilyet vesznek, nem annyira számít, mert nem Suzukival járnak(ami amúgy jó, csak az ára miatt írtam ezt példának)

Szóval akkor DSLR vagy MILC gépet keress, lehetőleg olyat amin van külső mikrofon bemenet. Amiket írtam, mind nagyon jók, és remélem tudtam segíteni :)

2014. nov. 3. 18:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!