El lehet törni egy GoPro-t?

Figyelt kérdés

Hülye nôvèrem most vette meg a legùjabb GoPro Hero 4 Black-et ami már 4k-ban tud felvenni. Vèlemènyem szerint teljesen fölösleges, de ha neki van erre pènze akkor nekem mindegy, hogy mit vesz.

Mondtam neki, hogy kölcsön kaphatnàm e szikla ugràsra meg bùvàrkodàsra, erre ilyet szòl, hogy esèlytelen mert a vègèm mèg eltöröm. A GoPro nem direkt ilyen extrèmebb tevèkenysègekre van? El lehet azt egyàltalán törni? ( kàrt okozni benne )

2014. okt. 15. 08:09
 1/5 anonim ***** válasza:
Ha nem gyémántból van, akkor biztosan van erősebb anyag nála.
2014. okt. 15. 08:18
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Én a "hülye" nővéremtől nem kérnék kölcsön semmit. De ha Te kölcsönkérsz bármit is, a felelősséget vállalni kell, különösen, ha estrém dologhoz akarod használni. Keress kölcsönzőt, ha találsz, ott szerződésben rögzítik a feltételeket. Sok sikert!
2014. okt. 15. 08:32
 3/5 anonim ***** válasza:

Természetesen el lehet törni, de ha csak simán búvárkodsz akkor semmi baja nem lesz.

Sima leesést kibír, de azért szándékosan nem püfölném sziklákhoz. :)

2014. okt. 15. 15:33
 4/5 anonim ***** válasza:
El lehet törni, hiába van extrémebb dolgokra kitalálva. Ha odacsapod a sziklának, lekarcolhatod az optika borítását is és utána elég vacak lesz a kép. Viszont jó eséllyel csak a tok megy szét, ami cserélhető.
2014. okt. 15. 21:43
 5/5 anonim válasza:

https://www.youtube.com/watch?v=QrxPuk0JefA

Kiesett a repülőből és láss csodát nem lett semmi baja.

Persze nincs odaírva, hogy Gopro de ha egy sportkamera egy több ezer méteres esést kibír akkor egy Gopro simán kibír egy szikláról való esést. Arról nem is beszélve, hogy a Gopro messze a legstrapabíróbb sportkamera. És a Gopro-hoz olyan hámokat is lehet kapni ami kizárja a leesés lehetőségét. Amúgy szerintem a nővéred nem is attól fél, hogy eltörik vagy valami hanem csak simán irigy.

2015. márc. 7. 19:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!