Szabep kérdése:
Hogy tudok time lapset csinálni egy canon 1000D tipusú kamerával?
Figyelt kérdés
Hogy tudok time lapset csinálni egy canon 1000D tipusú kamerával?2014. okt. 8. 19:47
1/7 anonim válasza:
Első találat... Nagyon jó leírás: [link]
2/7 A kérdező kommentje:
Ezt sajnos már megtaláltam az a baj vele ,hogy kell pluszba egy timer controll ami az egész időzítést végzi ami plusz 7000 Ft
2014. okt. 8. 21:01
3/7 anonim válasza:
Kell, mert 1000D-vel másképp nem lehet time lapse videót készíteni. Vannak olyan gépek, amik alapból tudják ezt, de ez sajnos nem olyan.
4/7 anonim válasza:
Telepítsd fel rá a Magic Lantern frimware-t. Az ingyen van és a zárszerkezetet sem csűri szét.
5/7 anonim válasza:
Állítsd sorozatfelvételre a gépet, és ragaszd le az exponáló gombot úgy, hogy a szigetelőszalag alá beraksz pl egy radírt ami benyomja. Vagy túl sok képet csinálna akkor?
Ez igaz nem time laps, de 106 félperces képből készítettem távoli vezérlővel, amit le kellett ragasztanom. (nekem is 1000D-m van)
6/7 BazsiBácsi válasza:
Igaz, hogy kell rá várni, de 3000 forint. Esetleg Magic Lantern-t telepítessz rá, és abban legjobb tudomásom szerint van TL időzítő (feltéve hogy 1000D-re van ML).
7/7 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat, 3000 Ft az már nem nagyon durva egy ilyenért, de azért kipróbálom a radírosat, hátha az is bejön
2014. okt. 9. 16:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!